Ясни са цените на Samsung Galaxy S10 в Европа

Най-върховата версия на смартфона ще струва малко над 3000 лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фен съм на флагманите на Самсунг. Ще си купя най скъпия S10. Ако трябва ще го изгладувам и на море няма да се ходи и на ски.

Абе, "за всеки влак си има пътници". Факт е, че тези които нищо не разбират от технологии, хардуер и софтуер си купуват най-скъпите боклуци, защото суетата и заблудата надделява при тях. Явно и марки, като Самсунг и Ейпъл, точно на това разчитат. Заблудата, че щом нещо е по-скъпо, то задължително е по-хубаво и по-"луксозно", върши работа. В маркетинга и рекламата, отчитането на психологията на клиента е много важен компонент. Не е истина, чрез рекламната обработка, какви боклуци могат да пробутат... Но тук вече, въпросът опира до интелекта, нивото на образованост и осъзнатата мотивация на потребителя.

На фона на тенденцията на поевтиняване, както на черната, така и на бялата техника, за сметка на по-висок оборот и по-краткото ползване на даден модел, драстичното увеличение на цените на определени марки телефони, звучи някак абсурдно. Интересно, след като е ясно, че високо бюджетните телефони вече не са на мода, компании като Samsung и Apple, как точно смятат да завладяват пазарен дял, чрез предлагането на абсурдно и неадекватно скъпи изделия, които на всичко отгоре по нищо не превъзхождат конкуренцията и по-евтините модели. Мобилните телефони отдавна се превърнаха във високо оборотна стока, поради простата причина, че само няколко месеца след излизането на нов модел, той бива изместен от следващ по- усъвършенстван, което логично би трябвало да води и до тяхната по-ниска начална пазарна цена, но явно не всички производители смятат така.

При тея цени, ще продължавам да си ремонтирам стария s7.

Самсунг е пръчка и винаги е бил пръчка 3,4,5,6-10 Се същата пръчка

Абе защо са толко евтини??? Да не би да им има нещо?

"струва цели 1599 евро." хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах .....Нямам търпение да си го купя ахахахахахахахахахаха.

Някой да каже колко са скъпи айфоните?

Май не си струва

"фаля" ?! Пише се "хваля"... И пред "че" се поставя запетая....

и зАдалжително се пише задЪлжително... абе прост е човека...

а пък "..." многоточие се пише с три "." точки, не с четири също съчетанието "?!" не съществува в книжовния български език. комбинацията се ползва в ролята на неизказан израз, съдържащ недоумение, въпрос, съмнение ... след дума/твърдение, но тогава се поставя в скоби - "(?!)" и не означава край на изречение, следователно няма причина да започнеш с главна буква следващата дума. пп. за наказание намери 115те правописни, граматични, пунктуационни и прочие грешки в този коментар. също така се замисли колко неуместен е той (и твоя) в контекста на този форум.

3000 лева... Започвам да събирам от закуски... А автокаско дали им правят на тези?

Задалжително ще си купя един такъв че да мога да се фаля пред приятелите.

Ако вземеш и да се научиш да пишеш...