Земята има второ магнитно поле

Учени откриха второ магнитно поле на Земята, което е 20 хиляди по-слабо от известното ни досега, съобщава сайтът на Европейската космическа агенция (ЕКА).

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и магн.поле си е мое и не давам на никой да го пипа , освен на колежката

имам магнитче на хладилника,това означава ли че имам магнитни поле

Разбира се, че имаш, но то е двадесет хиляди пъти по-слабо от второто магнитно поле на Земята.

0987*321

Последно едно общо второ магнитно поле ли са установили или множество магнитни полета "в огромните маси вода на планетата", че не разбрах от статията...

Това не е вярно! Лично господ ми прошепна на ушенце че такива дивотии като магнитни полета не съществуват! Това е конспирация на дявола и вавилонските шамани с цел да отдалечат хората от Бог! Вервайте ми...

tsanko1@

Забравяш още, че това никога не е било експериментално наблюдавано, но няма и как, понеже противоречи на информационните закони. И няма следствие, по-голямо от причината си.

Не мога да схвана чрез какъв научен експеримент стигна до тези изводи!

вярваме ти ... и за шаманите ... и за конспирацията ... и за дявола ... и за бог ... всичките са верни щом вярваме в тях. колкото по-дълбоко вярваме в тях, толкова по-истински стават. е магнитните полета обаче не им пука в какво вярваме, тях просто си ги има

Ако приемат, че всеки йон е и магнит, какво правим тогава? Магнитното поле на Земята е сума от много други магнитни полета. Това е причината полюсите да се местят. За обръщането им, може само да се спекулира. Въпреки,че не е изключено и да се случи.

Явно великото преселение на народите е обърнало полюсите някога , а сега това предстои с имигрантите от Бл.Изток и Африка !

Голямото плюскане на управниците ги е обръщало.

Каква изненада! Никой не е очаквал да има следи от всички потънали железарии, ядрени опити и изхвърлени през борда радиоактивни варели. Все пак само някакви си 30-40г се прави..

Баце, ако ми кажеш как от радиоактивен отпадък става магнитно поле, и нобелова награда ши вземем и бая кинти ши направим.