Huawei организира турнир за мобилен гейминг, който ще се проведе изцяло с най-новия модел на компанията - Huawei P smart 2019. На засега тайно място, което ще бъде една от приятните изненади за участниците, на 2 февруари то ще събере 10 от най-отдадените играчи на популярната мобилна игра "PlayerUnknown"s Battlegrounds", както и много фенове на онлайм гейминга. Записването вече тече, а финалният победител ще спечели новия Huawei P smart 2019.

Вижте как изглежда Huawei P smart 2019 >> >> >>

Цялостната инициатива за любителите на гейминга е разработена съвместно с двама от най-популярните български геймъри в YouTube - Никола Димитров, по-известен като Nikicha1, и Преслав Иванов - Aethelthryth. Те са част от "The Pact" - първото обединение на онлайн геймъри в България.

В страници във Facebook на Nikicha1 и Aethelthryth вече текат своеобразни квалификации, където желаещите да се включат в напреварата трябва да изпратят като коментари видео със своите хайлайти от "PlayerUnknown"s Battlegrounds".

Още вдъхновяваши подробности можете да намерите във видеото на Nikicha1:

Huawei P smart 2019, вече изтестван в натоварени битки от Nikicha1 и Aethelthryth, е отличен избор за феновете на мобилните игри заради своята голяма вградена памет за съхранение на 64 GB, издръжлива батерия с капацитет от 3400mAh, която няма да ви остави по средата на играта, и мощен процесор Kirin 710 с оптимизация на използваните ресурси, включително оперативната памет. Абсолютен хит е и технологията GPU Turbo 2.0, специално за още по-впечатляваща работа на мобилните игри на P smart 2019.

Тъй като феновете на игрите са фенове и на мултимедията изобщо, смартфонът позволява добавяне на още до 512GB разширена памет, която със сигурност ще стигне за много игри, видеа и снимки. А по отношение на снимките - имате иновативна камера с изкуствен интелект, която разпознава 22 типа сцени и обекти, както и конкретни културни забележителности, калории на храната, и дори поддържа директен онлайн шопинг. Дисплеят на Huawei P smart 2019 също е впечатляващ със своите 6.21-инча и съотношение на страните 19.5:9. И за финал - новият модел идва с най-новия интерфейс на Huawei - EMUI 9, базиран на Android 9 Pie.

Huawei P smart 2019 се предлага в магазините на Технополис на цена 469 лева, както и в търговските обекти на всички мобилни оператори с много изгодни планове.