До премиерата на Samsung Galaxy S10 има още много месеци, но слухове за устройството не липсват.

Наскоро се заговори, че компанията се кани да го представи още през януари, за да компенсира по-слабите продажби на Galaxy S9, а освен това се появи информация, че е подготвила съществени промени, защото това ще е юбилейното десето издание в серията, предава Mobile Bulgaria.

Междувременно потребителят на Twitter Ice Universe, който често споделя информация за бъдещи устройства, пусна снимка на атрактивен смартфон с безрамков дисплей. Тя е съпроводена от текст, в който присъства думата beyond, а това е кодовото име, под което Samsung разработва Galaxy S10.

Това веднага предизвика предположения, че снимката показва прототип на бъдещето устройство, макар че то изглежда като нещо завършено, а не в процес на разработка.

Разбира се, засега не е ясно дали това ще е Galaxy S10, но вече се говори, че компанията иска да вгради сензор за отпечатъци в дисплея и дори да премахне говорителя, защото ще ползва технология, която ще позволи на екрана да предава звук. Всичко това може да помогне за създаването на истински безрамков дисплей, но засега не знаем каква ще бъде съдбата на предната камера и на очакваните 3D сензори за лицево разпознаване.