На осми март празнуваме международния ден на жената. Първоначално появил се като ден на протест срещу неравноправното положение на жените в обществото, в наши дни празникът е хубав повод да поднесем цвете или подарък в знак на уважение към любимите ни жени, майки и сестри. Това е и ден за международно признание на икономическите, политическите и обществените постижения на дамите.

А какъв по-добър повод от това за хубави подаръци. От днес до 8.03 имате възможност да се включите в играта на NokiaMobile във Фейсбук и да спечелите смартфони за себе си и любим човек. Необходимо е да последвате страницата и да коментирате под поста коя е жената, на която се възхищавате, която ви вдъхновява, която обичате и защо.

Линк към играта ТУК

Печелившите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на самия 8-и март, а голямата награда е комплект от 2 смартфона Nokia 5.4.

Nokia 5.4 впечатлява с интелигентни функции, страхотна камера и издръжливост. Разполага с мощна 4000 mAh батерия, NFC, сензор за пръстови отпечатъци и e с предварително поставен протектор на екрана за допълнителна защита. Вграденият 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 662 е с най-новите технологии за изкуствен интелект за оптимална производителност.

снимки: Nokia

Nokia 5.4 е идеален за начинаещи фотографи, поради възможностите на четворната му камера. Тя е ъпгрейдната до 48 мегапиксела и изцяло отстранява забавянето на затвора. Това означава, че фотографите ще уловят всеки ключов момент - независимо дали заснемат професионален проект, или семейни преживявания. Най-големият обектив от 48 МP e подкрепен и от 2 МP сензор за дълбочина, 5 МР ултраширокоъгълна камера и 2 МР макро камера за изящни снимки на обекти отблизо. Професионалното цветово балансиране на камерата ще придаде истинска кино атмосфера на всеки заснет видеоклип.

Актуални оферти за модела TУК, ТУК, ТУК, ТУК и ТУК

В играта на NokiaMobile можете да спечелите и друг актуален модел - Nokia 3.4 - отлично Android One решение в средния клас

снимки: Nokia

Моделът се отличава със стилен дизайн, камери с изкуствен интелект, оптимален дисплей и мощна батерия. Панелът с 3D нано-текстура приляга стабилно в ръката, а здравината на стабилната конструкция и металния вътрешен корпус добавят допълнителна сигурност. Отлични са работните характеристики на Nokia 3.4. Моделът е оборудван с 6,39-инчов HD+ дисплей с вградена 8МР селфи камера. Тройната задна камера с изкуствен интелект, включва 13MP е основен обектив, 5MP е широкоъгълен и 2 МР дълбочинен сензор с Боке ефекти. Моделът рaзполага и с NFC и ще получи актуализация към Android 11.

Актуални оферти за модела ТУК, ТУК, ТУК, ТУК и ТУК

 

* съдържание на HMD Global