* съдържание на Xiaomi

Лятото приключи неочаквано и ето че вече учебната година започна с пълна сила. Децата са обратно в клас и се подготвят за нови знания, а ние все още се адаптираме към новия им режим. Списъкът с тетрадки, материали и всичко необходимо за училище е толкова дълъг, че винаги има нещо, което сме пропуснали. А ако сте от хората с отлична организация и вече сте се сдобили с всичко за учебната 2023/2024 година, то може би е време да помислите как да помогнете на малките ученици да се подготвят по-добре за всички предстоящи контролни и изпитвания.

За да подкрепи децата и техните родители, Xiaomi в България организира специална кампания с най-популярната образователна платформа Уча.се. В периода 21 септември - 21 октомври 2023 г., всеки потребител, който закупи телефон от различните продуктови серии на бранда - Redmi, Redmi Note и Xiaomi има възможност да спечели един от общо 12 едногодишни ваучера за Уча.се. Участието става с регистрация на касовата бележка или фактура от покупката на следния линк: https://xiaomi-bulgaria.bg/back-to-school-ucha-se/

Все повече се говори за навлизането на електронните учебници, а наличието им определено ще спести на учениците носенето на тежки раници. Смартфоните правят всякакъв тип съдържание достъпно, но когато говорим за прекарване на повече време пред екрана, то определено таблетите предлагат по-добра видимост благодарение на големите дисплеи. При Xiaomi Pad 6 той е цели 11 инча и притежава отлична резолюция, с която всеки дребен детайл е още по-добре подчертан.

Характеристиката на дисплея за защита на очите (Eye care) обещава по-малко натоварване на зрението, а честотата на опресняване от 144Hz гарантира, че видео уроците ще се възпроизвеждат без никакво накъсване. Таблетът на Xiaomi е с олекотен дизайн и метално покритие. Предлага се в 3 цвята - Gravity Gray, Mist Blue и Gold.

Докато детето ви чете книга или пише в тетрадките си, вие също може да използвате таблета за работни срещи или просто за забавление - общо 4 Dolby Atmos високоговорителя ще създадат в дома ви обстановка като в истински кино салон, а водещата мобилна платформа Snapdragon® 870 предлага мощна производителност, за да се справяте безпроблемно с игри, файлове с голям формат, редактиране на 4K видео и много други.

снимка: Xiaomi

Креативните ученици ще могат да творят на свобода с химикалката Xiaomi Smart Pen, 2nd generation. Мекият ѝ връх имитира писане върху истинска хартия, а високата чувствителност и плавните движения на писалката осигуряват изключително ниска латентност.

Независимо дали сте ученик, студент, родител или работещ, Xiaomi Pad 6 със сигурност има какво да ви предложи. Със своя зашеметяващ дисплей, мощна производителност и дълготрайна батерия, този таблет ще предефинира начина, по който учим и извършваме ежедневните си задачи. Уроците могат да бъдат още по-забавни, а връщането на училище - още по-вълнуващо!


Материалът е предоставен от Xiaomi.