Коментари - Бил Гейтс: Няма да се върна в Microsoft | IT.dir.bg
назад

Бил Гейтс: Няма да се върна в Microsoft

Преди броени дни се появиха слухове, че Бил Гейтс може да се върне на пълен работен ден в управлението на Microsoft. Самият основател на технологичния гигант отрече тези спекулации, съобщи HiComm.

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс: Няма да се върна в Microsoft | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

wiseman, пич златен, самият Бил Гейтс НЕ ползва продуктите на Apple. Или е по-тъп от тебе, или не може да си ги позволи...

Билчо предпочита вече да си харчи по някой лев, не му се ходи да бачка. Но аз го разбирам, и аз да има повече пари нямаше да ходя на работа.

За незапознатите, фондацията му се занимава с ваксиниране на прости необразовани хора от третия свят, и официалната им цел е да намалят раждаемостта в тези страни. Не се шегувам, в Ютуб той си го казва съвсем официално. Човека е решил, че най лесния начин за премахване на бедността е като се направят всички бедни хора стерилни.

Cъщото е и при компютрите, слагаш си виндовс и компа се поврежда много по бързо - харда работи на много по-висока температура, CPU-то също, хваща вируси и троянци на поразия..

И каква му е на него кирията от това, че намалява бедняците?

основната цел на фондацията е борба с маларията - болест, която убива 100 пъти повече хора на година от спина, но понеже вилнее само в бедните страни, фармацевтичните концерни не са на далавера да разработват лекарства и ваксини.

Wisemen ... потресе ме твоя коментар! Според теб е по-добре няколко милиона нуждаещи се да си останат бедни, болни и необразовани, пред 3-те деца на Бил да си поделят 60 милиарда? Да не би твоите родители да се те лиши от любов като малък? Дори по 1 милион да им остави ще е 1 милион пъти повече отколкото е имал той като е започнал.

Да, ще остави трохички на децата си, а останалото ще даде на малцинствата. Може да е гений в своята област, но в личен план е тотален идиот. А през това време ние ще продължим да ползваме продуктите на Apple..

"Трохите" ще са милиони, а най-вероятно ще имат акции от М$.

Това са само приказки са пред хората. Ще остави пари на децата си до 16 поколение.

Бил Гейтс отдавна е заявил официално кво ще остави на децата си. Не си мисли, че ще им остави по няколко милиарда долара. Напротив. Решил е че именно многото пари ще ги съсипят. Пак ще са богати децата, но не и колкото баща си.

Ако можеш да се видиш отстрани какъв си цървул - лошо ще ти стане! Че и "wisemen" се кръстил... Самопровъзгласихте ли се за такива, Ваше Височество!? Палячо. Когато напреднеш малко повече по пътя на духовното си развитие, тогава ще разбереш къде е Бил Гейтс и къде си ти... А до тогава, можеш за разнообразие да си джафкаш по кервана...

и да си ползва iShit

Духовното е за бедните и тези, които нямат други оправдания. Ти като си толкова духовен, защо не зарежеш всичко и не го дадеш на "ромити"?