Коментари - Google влиза на пазара за таблети | IT.dir.bg
назад

Google влиза на пазара за таблети

Председателят на борда на директорите на Google Ерик Шмид "хвърли бомбата" в интервю за италианския вестник "Кориере дела сера". Бившият главен изпълнителен директор на компанията разкри, че в близките шест месеца Google планира да пусне таблет от висок клас, предаде TechNews.

Обратно в новината

Коментари - Google влиза на пазара за таблети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че Стив Джобс измисли таблета, та сега в близките години всички други фирми да има какво да правят- да копират от Епъл и да казват, че уж те са създали нещо.

Ооо, тикви, благодаря ви, че и днес се изходихте! Дано не оцапате и на друго място! Като сте толкова умно, що сте тук и дращите простотията си по форумите? А не в някой ИТ гигант - и там да сте богато възнаградени за мозъка си? Малоумна държава, на малоумници ... Сега следва вие отново или пък ваши другари по душа, да ни залеят с помията си, в отговор на писаното :)

А ти не правиш ли същото, сектанте :)

Значи до 2013 Самсунг ще купи Епъл :) Представям си опечалените юзъри от сектата на Ябълката как ще се самоубиват ритуално :)

дали , само не виждам как ще съберат към 400+ милярда :))))))) Ябълката може да ги купи тях + всички останали фирмички за телефони и компютри :Р

Ябълката ще гризне дървото, въпрос на време е ;)

Най-сетне от Гугуъл в прав текст признават , че копират от ябълката ! Това е признание и за таблета и за осмиваната от хейтърите Siri.