Коментари - IBM: Техниката ще се управлява с мисъл | IT.dir.bg
назад

IBM: Техниката ще се управлява с мисъл

Tехнологиите ще се развият до такава степен, че хората ще могат да управляват компютри и телефони със силата на мисълта, прогнозира IBM.

Обратно в новината

Коментари - IBM: Техниката ще се управлява с мисъл | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако това го направят ,започва голямата кланица за хора,убиват всичко човешко.трябва да бадат спрени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако след 5г няма спам то значи че аз ще умирам от глад :)))))))))))))))))

1) Биометрията няма да отмени напълно нуждата от пароли. Най-добрият принцип за защита на данни е чрез нещо, което имаш и нещо, което знаеш. Ако идентификацията става само чрез нещо което имаш в тялото си, то всеки може да те принуди да разкриеш информацията си. Просто няма къде да избягаш като те хванат. Ако обаче използваш и парола винаги можеш да кажеш, че си я забравил и да се надяваш да ти повярват или просто напук да не им я кажеш, дори и да те убият. Все пак, ако те преследват не гангстери а полицията, поне тя няма да има официално право да те убие, така че паролите носят допълнителна защита на информацията, стига да са добре подбрани. 2) Относно телефоните, които щели да знаят какво искаме и да правят автоматични покупки. Благодаря, но аз не искам телефонът ми да знае толкова много за мен. Особено като знам, че тази информация ще се събира и анализира от големи компании и от Биг Брадър.

И кво като се удървя телевизора ще ми пуска порното автоматик.

Още от 1 Януари 2012 у софия ше откриемЕ таквизи техники и столичани ше се радват на убаво бъдищи преди другите да взИмат да се усетят у софия ше е еготово :)))))

То хубаво че това епрогноза... затова и аз ще направя прогноза че това ще насади страх от мислене,примерно забравиш да изключиш четящата опция на компютъра и си полегнеш да подремнеш а тогава като ти запрепускат едни мисли из главата че като включи пустия му компютър на бързи обороти да звъни и да данлодва файлове от мрежата ... ми за 15 минути сън колко сметка ще навърти мислещия човек направо не ми се мисли:)

и сега така управляват централните банкери и по-големия капитал, но не се знае кои докато се преразпредели

Тя и сега се управлява с мисъл, ръце и крака са просто части от тялото, които претворяват мисълта в движения.

Е я кат неам мисъл шо ке праим ? Да си кракнем мозаку ли ?