Коментари - EMEA печата 3 млрд. страници дневно | IT.dir.bg
назад

EMEA печата 3 млрд. страници дневно

Потребителите в региона EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) печатат всеки ден общо 3 милиарда страници с помощта на принтери, многофункционални устройства (МФУ) и копири, според проучване на IDC.

Обратно в новината

Коментари - EMEA печата 3 млрд. страници дневно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като електронните книги с адекватна големина на екрана и поддържани формати все така се продават на безумно надути цени, така ще е. Никой не може да чете дълго време от настолен екран, понеже само за 2, максимум 3 години прецаква здравето си необратимо, после и да иска - няма как.

Мислете малко като поствате разни мнения! Тези страници се генерират предимно от малоумни секретарки в офисите, какви книги???

Впрочем, не сте прав! Бълват се от корпорациите и политическо-икономическите формации, които издават огромни безсмислени плетеници от "закони", "наредби", "договори"... Опитвайки се да се надхитрят един друг, да измамят обществото, шикалкавят, измислят терминологии, безумни правила, плетът и лъжат до дупка, както народът го е казал. Това са празнословците, които и Библията осъжда, и най-малкият им грях е хабенето на хартията. Вие ги слушате и звуково по телевизии, радиа - милиарди думи избълвани БЕЗ никакъв смисъл или просто са лъжи. Там е проблема, а не някоя робиня-секретарка. Впрочем и т.нар. "учени" не отстъпват - правейки си кариера печатат безумни глупости, препечатват тъпотии и няма край. Вижте един том от докладите и на най-мижавата конференция - ХИЛЯДИ страници с... ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, само да се отбие номерът, че "учния" работи. Тук идва и печатането на реклами, което е 90% от висококачествения (!) печат днес. Печатането на платени пропаганди и други лъжи...