Коментари - Nokia показа новия си смартфон | IT.dir.bg
назад

Nokia показа новия си смартфон

На специална пресконференция в Лас Вегас Nokia показа новия си смартфон Lumia 900, работещ под управление на операционна система Windows Phone Mango.

Обратно в новината

Коментари - Nokia показа новия си смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно защо ти е на бизнес телефон фенерче. А за само за сведение аз имах по високия клас Е72 и имаше и фенерче и хронометър. И не трябваше софт - платен или не за да си свети.

Гарантирано бъгав софтуер, некачествена изработка и отчайваща поддръжка - nokia - disappointing people ! Пет години спаха, чак сега се сетиха да разкарат скапаният симбиан, да си оправят отношението към клиентите и да си подобрят съпорта ! Е какво очакват сега - да си продадем iphon-ите и андроидските смартфони и да се върнем при тях след всичките простотии, които ни причиниха ? Е как ще стане ? Добро утро нокия ... и лека нощ ...

нали знаеш че симбян е наи- използваната ос

Заблуденият си остава заблуден. И със следващият ти телефон, бак ще бъдеш заблуден.

Nokia си е Nokia! Сменил съм няколко Нокии и всички са здрави и работят на 6. Този модел мисля да ми е новият телефон :)

Епъл си е епъл! ХТЦ си е ХТЦ! Самсунг си е самсунг! Блекбери си е блекбери! Сони си е сони! Моторола си е моторола! ЛГ си е ЛГ!

Е ако използваш само зеленото и червеното копче - да, нокия ти е следващият телефон. Но явно не ти прави впечатление липсата на качество, половин часовите бек-ъпи , безкрайните бъгове и трагичната поддръжка - за всеки влак си има пътници ! Аз обаче държа на качество, надеждност и сигурна поддръжка - днешната нокия е много, ама много далеч от тези три показателя !