Коментари - Китай започна да конфискува таблети iPad | IT.dir.bg
назад

Китай започна да конфискува таблети iPad

Китайските власти проведоха акция в няколко търговски вериги в град Шидцяджуан и конфискуваха таблет компютри на Apple.

Обратно в новината

Коментари - Китай започна да конфискува таблети iPad | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тия АСТА им не требва за да свият сърмите на нагризаната ябълка, а?

Да изнесат производството си в България, че ни трябват инвеститори спешно :Д

+1

Гледай ти! Тия от Apple не са се потрудили да измислят името на този продукт. Аз още от едно време не ги уважавах, но сега това направо "заби последният пирон".

гледай ти и колко тънко са минали само 55 000$

скоро ще има империята отвръща на удара

Общинарите в Шенжен ще гризнат дръвцето, когато Апъл си изнесат завода в Бразилия хаха :) Фокскон какво правеха преди? Вентилатори за процесори ли бяха? Чудно как ще си върнат старите клиенти. Дано в Шенжен са успели да си оправят магистралите и метрото, че имаше само една линия, а градът е колкото Истанбул. Те и работниците им всяка сутрин се изнасят в Хонг Конг и се връщат вечер само да спят там.

хаха - епъл са се доверили на производител на вентилатори за процесори да им правят "високотехнологичните" джаджи - ти май не си наясно с бизнеса и мащабите на фокскон? епъл изобщо не са им най-големия клиент

А пък КНР ще им отговори ...... тогава спираме достъпа на ваши продукти до китайския пазар..... загряваш ли за какво става въпрос?

Ти колко години изкара там?

коку

Е, как да не се зарадва човек на такава новина... И не е от проста човешка злоба, а от факта, че има на този свят хора, които не са зомбирани от Епъл и не се напикават от страх при споменаване на Името му...

Aко Епъл не бяха превърнали това име в такъв култ китайците нямаше и дума да обелят. Сега обаче иската и те да прилапат от пая , та дано отърват фалита. P.S. Тия с вентилаторите бяха Fortron.

Fortron правят захранвания, не вентилатори ! Или не правиш разлика ?

Демокрация от китайски тип! Далавера , ако си си платил!

Далавера от капиталистически тип бих казал - така е навсякъде

Не от китайски, а истинска. Има решение на съда-спазва се.

никой не е казал, че в Китай е демокрация,даже точно обратното :))) Но и никой не е виновен,че целия свят си изсипа капиталите и технологиите там, и те си прибраха всичко наготово, и чуждите инвеститори вече не са им толкова необходими, а и скоро и ще ги ритнат оттам... Алчността е огромен човешки недостатък ..това е !

Що , че къде не е така ?