Коментари - Обама очаква с нетърпение новия iPad | IT.dir.bg
назад

Обама очаква с нетърпение новия iPad

Прессекретарят на Белия дом Джей Карни разказа пред журналисти, че президентът на САЩ Барак Обама с нетърпение очаква появата на новия iPad.

Обратно в новината

Коментари - Обама очаква с нетърпение новия iPad | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А стига с тия малоумни рекламки на Apple-играчки за дебили по три пъти на ден преди ядене!

Поредното доказателство за великата пропаганда наречена Apple. Устройства с лимитирани възможности и висока цена, се продават като мана небесна. Вземете си Блекбери Плейбук и си решете проблемите. Сигурност, стабилност, надежност, висока производителност, МУЛТИТАСКИНГ, перфектен дизайн, лек, ергономичен и какво ли не, липсващо при iPad-a. Долу пропгандатааааа!

Абе на Обама му го подаряват, само да си поиска. То той това и прави с такива изявления ;-)

Тъпако и всички други дето плюете Епъл, сигурна съм, че само сте чували за продуктите им но никога дори не сте ги пипали, камо ли ползвали. Та да ви светна - Епъл е за бели държави, не за третия свят (в това число и България). В България всеки гледа да е евтинко, и да може да го нацвъка с краден софтуеър, пък после да разправя какъв разбирач е и как мрази "затворени"системи. И като не може да го направи, да плюе. Епъл е харесван и ползван от хпра които ценят високото качество и са естети. Но в България качество и дизайн са непознати понятия.

- Обама очаква с нетърпение новия iPad! - Защо? - За да си го завре отзад.

забравил си да покажеш къде е ударението на глагола "завре"