Коментари - Android таблетите изпреварват iPad през 2015 | IT.dir.bg
назад

Android таблетите изпреварват iPad през 2015

Мобилната платформа Android на Google ще изпревари епълската iOS при таблетите към 2015 г., прогнозира IDC. В момента лидер на пазара e iPad с неговите различни версии, но делът на таблетите от Apple постепенно намалява за сметка на Android устройствата.

Обратно в новината

Коментари - Android таблетите изпреварват iPad през 2015 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе от пишещите тук, кой е чел биографията на Стив Джобс? Нека, прочелия, се напише че го е направил. Ами пак в коментарите ви пише, че който не иска Епъл, не со го купува, а който иска Епъл го прави. А не, който тръгне да избира какво да со купи и според цената избира Андроидското. А и това са изводи де :) Всяко си има цената и стойността. Нека феновете на едното не се подиграват на другите, защото тук, четящите сте умни хора, инак какво търсите тук :) - ще заприлиате на цесекари и левскари, сиреч на фуъболни откалаки, които освен дивашкото друго не знаят. Има и изкл., но са МНОГ МАЛКО! Повечето с тия интереси са празноглавци, не интересуващи се от високи технологии. Те и футболистите са такива. Основно визирам нашите ритнитопковци!

"делът на Android таблетите нараства, благодарение на по-ниската цена" :-))))))))))))) Аз бих казал : "делът на Android таблетите нараства, благодарение на огромния избор на производители и параметри на устройствата"

Малоумния мениджмънт на ябълката сами са си виновни. Наскоро четох едно изследване показващо че 3 пъти повече хора избират продукти на конкурентите им заради малоумните дела, които епъл водят, вместо заради по-добрите им характеристики.

Смешен коментар и смешна статия.Подвеждаща така както дявола чете евангелието.Никой не си копува андроид за сметка на епъл - просто дори и да не съществуваше андроид тези хора пак нямаше да си купят епъл било то заради цената или пък заради по различната операционна система.

ти си смешния :) При смартфоните вече няколко месеца червивата ябълка са Н2, и то не след сматфони с Андроид а дори само след смартфони на Самсунг :) Хората постепенно се осъзнават ..никой не иска да е роб на Епъл вече

Епъл нямат операционна система. Имат един претакован (не мога да намеря по-подходяща дума за тяхното извращение) линукс, кръстен iOS, или горе-долу същото, което е и Android-a... Цената е фактор за хора с ниско самочувствие, които жадуват да бъдат част от някаква "богоизбрана общност"... Функционално двете платформи са идентични с разликата, че при Епъл избора се свежда до обем памет и наличие или липса на 3G модул, докато при андроид можеш да избереш практически всичко, поради големия брой различни устройства на пазара.