Коментари - Apple може да струва $1 трилион през 2014 | IT.dir.bg
назад

Apple може да струва $1 трилион през 2014

През 2014 г. Apple може да стане първата компания в света с пазарна капитализация 1 трилион долара, прогнозират анализатори. Това ще се случи, ако акциите на ИТ гиганта поскъпнат до над 1000 долара през следващата година, както очакват повечето пазарни наблюдатели.

Обратно в новината

Коментари - Apple може да струва $1 трилион през 2014 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най хубавия IPhone e продадения IPhone :):):) Това го занм от личен и много горчив опит.За таблетите не мога да говоря защото никога не съм имал намерение да си купя. Хубав дизаин и нищо повече от Смартфон с Андроид.

пълно с разбирачиииии, пълноо

Поредния финансов балон с много яко гърмяне към 2014-та. След това

Дори и 2 трилиона да струва, изостанат ли малко с дизайн или функции Apple спрямо конкурентите си ги чака само едно- Бърз ФАЛИТ!А отчитайки факта ,че основателят и ностел на основните идеи и иновации почина, не ги чака нищо хубаво!Може би това ще им бъдепоследната силна година.

За съжаление коментиращите тук са крайно ограничени, но това се дължи на факта разбира се, че никога няма да могат да си позволят перфектен продукт като този на Епъл. Радвам се, че компанията ще се разрастне още повече. Това се дължи най-вече на производството на идеални устройства. И преди някой "умен" тип да започне с крайно глупавата тема за флаш плеъра - щом Джобс не го е сложил, то той не е необходим и с това се подписва неговата смъртна присъда. До няколко години флаш плеъра ще бъде забравен софтуер. Силно препоръчвам продуктите на Епъл, защото си заслужават всеки цент. А другите могат само да духат и да злобеят, все пак това им е вродено като българи.

Плеъра му е най-малкия проблем на iPhona! В сравнение със функциите и възможностите на съвременните смартфони е просто като голям камък! :)

jizast

Я да ни светнеш какви са функциите които си струват и ги няма в Епълският, а се предлагат от другите съвремени смартфони. Нека всички прочетем каква глупост ще измислиш.

тъп си като дъб мой.

Ти гледаш ли какви глупсти си написал?! "Щом Джобс не го е сложил" цял да фалира Adobe.Явно ограниченият тук си ти , щом разсъждаваш толкова елементарно!

Глупако, къде прочете, че "ще фалира Adobe"? Нещастник. Научи се да четеш и най-вече да осмисляш прочетеното. Заради Apple вие знаете какво е компютър бе, дечица! И ако Гейтс не беше откраднал по изключително безумен начин графичният интерфейс на Стив, сега и на вашите компютри (като на моят, както и на телефона и таблета ми) щеше да има ябълка.

Остави го тоя Кристияне. Хич не му се връзвай. Ако можеше нещо свясно да напише, нямаше да се нахвърля така яростно срещу всеки, който пише нещо срещу любимата му марка. То така и така с него чичко Стив си е свършил работата. А колко неща Стив Джопс е откраднал, това хич и не ще да спомене. Да речем какво е откраднал от Xerox. Също може и да се каже за Xerox. Ско не беше Стив Джопс, досега всички щяхме да ползваме неща произведени от Intel, HP и Xerox.

За хора, които са само потребители може и да няма нищо по добро. Те така и така гледат най много дизайна, хубавото лого и това е. Само че ако се погледне какви компютри се използват масово за вършене на някаква дори и малко полезна работа, картината е съвсем друга. Епъл си остават екзотика в разработването на софтуер. Има разработчци но много по малко от тези на PC. Всеки иска да има неща с по неограничени възможности и по ефтини, които ще му свършат същата работа, а скъпия Епъл си го държиш на чисто в бюрото в къщи и съответно си се оръсил двойно за него в сравнение с едно PC със същите възможности. Никой няма да сложи Епъл в цеха до машините, в колкото и модерно помещение да се намира.

А ако поскъпнат до 1500$ ще е първата компания за 2трилиона...

и ако стане 100 кинта, а не 1000. кво праим тогава.

Епъл си е една корпоративна секта!

Ето още едно доказателство за малоумието на човешкия род :)

Балона се надува, надувайте момчета да стане на парчета.

През 2014 гнилата ябълка може и да е фалирала. Стиви Лъжата Джобс вече го няма - съответно я няма вече и аурата на великите епълски продукти. Народа излиза от транса и това ще е края на флуктуацията Apple!