Коментари - Samsung изпревари Nokia и вече е №1 | IT.dir.bg
назад

Samsung изпревари Nokia и вече е №1

Корейската марка Samsung стана номер едно на световния пазар на мобилни телефони, както и на пазара на смартфони, изпреварвайки съответно Nokia и Apple, показва изследване на IDC за първото тримесечие на годината.

Обратно в новината

Коментари - Samsung изпревари Nokia и вече е №1 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано покрай Уиндоус телефоните им да потръгнат

Че те всички изпревариха нокия - такова падение за тази марка е тъжно - правеха страхотни телефони, но последните 5-6 години вървят надолу - ниско качество, проблемен софтуер, унизително отношение към клиентите и изключително неадекватната поддръжка ги дърпа към дъното ! След горчивият ми опит с техните боклуци си залужават това падение !

така е

То пък телефоните на Самсунг са "голяма" стока!Почти нямат модел, който без проблем да се синхронизира с компютър.И повечето са несъвместими с друг софтуер.

Самсунг не съм имал, но от нокиите ми побеля косата - Е51, Е52, 6700 - пълен мрак - то не бяха сервизи, ъпдейти, проблеми с почти всичко по телефона ... не вярвам Самсунг да са по-зле, защото по-зле от нокия няма накъде ! Колкото са ме радвали предишните модели на нокия, толкова ме разочароват сегашните - поне тези отпреди 3-4 години де, защото оттогава не искам да чуя за нокия. Сега ако трябва да сменя Apple с нещо - вероятно ще е Самсунг, но за нокия не си и помислям !

За Nokia май всичко почна откакто затвориха завода в Германия и прехвърлиха производството в Румъния... После и румънския завод затвориха и - в Китай. Така е като се гледа само печалбата.

А ти къде мислиш, че се произвежда IPhone? Мейд ин Чайник е всичко братле, заради шибания капитализъм. Въпрос на време е обаче това да се промени, особено с тази криза в западните пазари и възход на източните. Стандартите ще се изравнят, което се надявам да бъде добре за нас, потребителите и надявам се фирмите да се преориентират пак към локално производство.