Коментари - Samsung представи новия смартфон Galaxy S III | IT.dir.bg
назад

Samsung представи новия смартфон Galaxy S III

Корейският технологичен гигант Samsung показа вчера в Лондон новия модел смартфони от серията Galaxy – S3.

Обратно в новината

Коментари - Samsung представи новия смартфон Galaxy S III | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Teлефона не е пластмасов, а керамичен - като копирате инфо от други сайтове поне го правете като хората. Иначе се изненадвам че все още е с 1 гиг рам и 8 мегапиксела задна, очаквах да е с 2 гига рам и поне 12 мп на камерата, но дори и тези спецификации които имат в момента са доста добри, а екрана изглежда убийствен

3-ката си е точно пластмасова - поликарбонат. 1Х на HTC е поне 2 класи отгоре като дизайн. Екранът е pentile, този на 1Х е IPS lcd2, пак 2 класи над Галаксито. Touchwiz да не говорим колко е грозен. А целият хайп явно ви се е отразил зле, след като имате такива огромни очаквания, ако сложат 2 гб рам и 12 мп камера, какво ще остане за Галакси 4-ката, която ще се предлага догодина?

Телефона не изненадва с нищо. Типичен Самсунг от последните години. Винаги една крачка след лидерите. Изкарват ми сега подобие на Siri, само една година след Епъл. :) В момента в Епъл, Нокиа и НТС гърми шампанско! :)

nobody

по твоята логика bmw 1995-та и 2005-та на външен вид не би трябвало да имат нищо общо така ли ? Иначе за хейтването те разбирам ...кофти е да си фен на губеща инерция компания. По US филмите на такива им казват нещо започващо с "L" и завършващо на "R"

Бахти тъпата реклама за зомбирани консуматори (без значение, айШит, Самсунг или някоя друга непотребна джаджа). Какво общо има тая реклама с телефон-а? Едва ли не се набива в главите на тъпите консуматорчета, че човек е щастлив заради няква 90% ненужна джаджа. Мечтата на корпоративния кръвопиец - зомбито да консумира колкото може повече и да си мисли, че дрънкулките го правят щастливи. Тъпа реклама за малоумници.

Прав си.Телефона е просто едно АЛО.Дали е с вградена нокторезачка,фенерче,запалка,вибратор - това не интересува нормално мислещите хора.Пазара има нужда от хора,на които могат да се внушават мисли за Елитизъм.Как ще има богаташи ако няма глупаци ?

jizast

Това съм казал и аз по-долу, ама болните Самсунг зомбита не разбират от думи, акъл трудно може да набиеш на някой, да беше нещо друго та да им го набиеш ама акъл.....не става

Гроздето явно е много кисело тази година =)

jizast

Поредната глупост от Самсунг, голям, неудобен, с куп ненужни неща по него. Самсунг зомбитата обаче им текат лигите...

тъпо..явно си от тия дето не разбират, защо в телефона им и други функции освен да говориш по него! Лейм.

jizast

Коя по точно е толкова важна и я няма на Епълските или на Нокия?

Абе браточка вземи я напиши тая глупост още десетина пъти, че 3 са малко. Май се вижда че ползваш Apple......

jizast

Това е простотията на Дир-а, не си оправиха сайта и коментарите не винаги се публикуват. Не съм виждал друг сайт с толкова бъгав форум.

jizast

Поредната глупост от Самсунг, голям, неудобен, с куп ненужни неща по него. Самсунг зомбитата обаче им текат лигите...

Абе до iPhone 3 не пвиждах друг телефон, после обаче палачинката категорично се обърна. Още съм "фен" на Apple - имам и iPad и iPod, но при телефоните категорично са задминати. За момента съм със Samsung, докато не излезе нещо по-добро. И по-голяма глупост от това че екрана бил голям не съм чувал. Просто iPhone е малък и неудобен за работа (не само заради малкият екран а и заради лошата интеграция с много приложения - браузъри, приложения за телефония и т.н.)

Като човек, който вече 2 години е с S1 мога да кажа, че получих дошевен оргазъм от тази статия! Умните хора биха си взели този телефон...нищо общо с пародите започващи с буквата "I" ;) Само чакам да излезне и е мой

ти си дошевен неграмотник.

Поредната глупост от Самсунг, голям, неудобен, с куп ненужни неща по него. Самсунг зомбитата обаче им текат лигите...

Хаха ябълката гниела, по-голяма глупост не съм чъвал. Това може да излезе от човек който никога не е имал нещо на епъл. А и 5-ицата като излезе пак ще си говорим за опашките пред епъл стора.

Имал съм още през комунизма Apple ][, ма френд. Ти сигурно не си бил роден тогава. И сега имам Епълски играчки. Това не променя факта, че при смартфоните Епъл са категорично номер 2 :)

Хейтъри, свиквайте с мисълта, че ябълките са номер 2!:-)

униканел телефон! Изглежда дълго ще си запазят 1-вата позиция !

Уникален, уникален, колко да е уникален? Да ти прилича по нещо на HTC One X? Например дисплей, параметри, рам, хардуер? Винаги са следвали HTC. Поне според мен. Никой да не се обижда.

Епъл сектата ще си направи масово самоубийство :) Край с тлъстите печалби от iPhone :) Ябълките гният по щандовете, Самсунг се продава като топъл хлебец :)