Коментари - Изтече видео с корпуса на iPhone 5 | IT.dir.bg
назад

Изтече видео с корпуса на iPhone 5

В интернет се появи видео клип, в който се показва част от корпуса на предполагаемия нов iPhone 5.

Обратно в новината

Коментари - Изтече видео с корпуса на iPhone 5 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той докато излезе завалията ще има Galaxy S4, язък за барута.

По принцип не може да няма такова изтичане, тъй като Apple много отдавна не произвеждат,а само създават дизайна на своите продукти. Не мисля,че е рекламен трик или нещо подобно. По въпрса на хората които са фенове на Samsung/Android, бих искал да им кажа, че и техните телефони не са никак евтини. А ако си купиш евтин (300лв.), то той е пълен боклук и не върши никаква работа. Отделно поддръжката е доста сложна и понякога невъзможна. Пример евтините телофони спират на версия 2.3.3 (джинджифиловата питка) и там си умират.

Изтекло казвате.... Истекла е водата в тоалетната, това си е пуснато абсолютно преднамерено. Отделно не е ясно дали изобщо има нещо общо с бъдещ модел, макар че такава глупост (от чисто технологична производствена гледна точка), всичко да се монтира през предния капак само Епъл могат да направят...

Брех да му се невиди. Ка са го изтървали това видео. Как може такова нещо такава супер секретна информация да изтече. Обзалагам се че ако "изтече" информация, че Стив Джобс е докоснал всичките задни капаци на аи пфона, зомбясалите ще се скъсат да го облизват.

Хаха всяка седмица изтича информация, а Стив Джобс много е държал на секретността .... извода е ясен - маркетолозите са лъжливо племе дето си мисли, че ние сме от гората, и аз бих си купил но с тази агресивна и лъжлива маркетингова кампания , няма как да не ги накажа :)

Ал

Подгряват i-кокошките за поредното скубане. Ебаси и тъпните - щял бил да има някаква си малко по-издължена форма. Голям праз.

jizast

Нека преброяването на бедняшките валдхорни във форума да започне сега. Първите двама Самсунг зомбита вече са се записали. Очакваме следващите аутсайдери да залеят форума с омраза...

Комплексиран снобар.

Ми аз имам моторолка която ми върши много по-добра работа от iphone 4s. Да, пробвал съм. За няколко дена. И не, не ми харесва епълското "изчадие". Въпрос на вкус. Просто някои хора се поддават изключително много на медийната пропаганда. Неслучайно Епъл пръскат милиарди за реклама.

Договори ли кредита вече? Давай че ще свършат парите и ако не можеш навреме да си го купиш, какво ще правиш, къде ще се денеш от срам бре браточка.

Хайде, скъпи зомбита! Започвайте да договаряте кредитните линии, че пак ще започва от 1600 лева ;) Ама пък като го ударите на масата в кръчмата и фолк-фуриите получават множествен оргазъм!

Да, време им е да пазят ред на някоя опашка.