Коментари - Sony пуска два достъпни смартфона (видео) | IT.dir.bg
назад

Sony пуска два достъпни смартфона (видео)

Днес Sony Mobile представи двата нови смартфона Xperia miro и Xperia tipo. Xperia miro е с дълбока Facebook интеграция при контактите, галерията и музикалния плеър, плюс аудио технологията на Sony xLOUD. Xperia tipo е лесен за работа семпъл телефон, който ще бъде наличен и във вариант с две SIM карти – Xperia tipodual.

Обратно в новината

Коментари - Sony пуска два достъпни смартфона (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо всички ръгат тоя Facebook навсякъде. Аман от тоя клюкарник. Аз искам телефон не фейсбук - че и приложенивто за влизане във файсбук понякога е защитено, не може да се махне.

На това май само бранд-а ще му е "Сони". Сони кога изоставиха техните супер-хипер екзотични MemoryStick карти и преминаха на microSD? И времето за автономна работа кърти просто - цели 24!!! часа. htc-то ми е с 1200mAh батерия и кара поне три дни (72 часа).

Глупав ли си или се правиш?!Когато с твоето телефонче успееш да РАБОТИШ 24 часа,тогава се опитай пак да пишеш тук.Да РАБОТИШ,човече,не да ти стои в режим готовност.За мен това е огромен плюс за сони,браво.

Aман от евтини боклуци, Сони са същите като Нокия! Или произвеждайте по-добри и по-мощни смартфони, или се отказвайте от ози бизнес, е от такива лайна на Андроид телефоните излиза лошо име.