Коментари - Първи качествени снимки на iPhone 5 | IT.dir.bg
назад

Първи качествени снимки на iPhone 5

В интернет бяха разпространени първи снимки с високо качество на следващо поколение iPhone, който ще бъде обявен от Apple през септември или октомври. Първоизточник на фотографиите е японският доставчик на компоненти iLab.

Обратно в новината

Коментари - Първи качествени снимки на iPhone 5 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деца, като нямате парички за Apple, защо поне не престанете с глупавите си коментари?! Писна ми при излизането на каквато и да е информация да се говори срещу Apple. Дали някой от вас изобщо е пипал техника на Apple?! Ако съдя по коментарите - не! Пробвайте пък после приказвайте.

Е Аз като съм карал няколко поршета, да кажа, че Порше е върха ли ? Такава каруца е карерата, че представа си нямате. Ти имал ли си великия комп Мак, дървото на дърветата ? Но в края на краищата всичко е въпрос на вкус.

iPhone 4s ме отказа заради малкия си дисплей и затворената ОС. Със 100лв отгоре си купих HTC Sensation XE и до сега 8 месеца не съм имал проблеми, за разлика от колегите с айфоните, които не могат да си сменят мелодията за звъненето, и се молеха с версия 5.1 да се оправи липсващия звук в слушалката при входящо повикване.

Кой пусна зомбито тук ?

Да - пипал съм техника на Епъл. Не - не ми харесва.

Едва ли някой ще посмее да направи дизайн с правоъгълник и метална рамка ! Епъл веднага ще ги погнат в безсилието си срещу продукцията на конкуренцията хахах

Каква революция в дизайна, нечувано - черен правоъгълник с метална рамка....уникално, истински оригинал, достоен само за ръцете на най-заслужилите и богатите, тези, които непременно искат да демонстрират положението си в обществото и превъзходството си над масите....

Поне дано не реже ръцете като старата. А ако и работи като антена-направо ще бъде нещо невиждано за всички епъл фенове. ;) Сериозно - последния хубав айфон беше 3гс. Следващите са чупливи тухли 4-ки.