Коментари - Apple иска забрана и за Galaxy S III | IT.dir.bg
назад

Apple иска забрана и за Galaxy S III

Apple подаде нов иск срещу основния си конкурент на пазара за смартфони. Този път юристите на Купертино настояват за забрана на продажбите в САЩ на флагмана Galaxy S III, Galaxy Note 10.1 и няколко други устройства на Samsung, предаде AppleInsider.com, цитиран от TechNews.

Обратно в новината

Коментари - Apple иска забрана и за Galaxy S III | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След S3 да забранят Нокия, Сони и lowcost китайските HTC ZOPO THL Да се забрнаи регистрацията на нови производители с цени под 1000 долара. И тогава Ейпъл може и да реализират някоя и друга продажба на свръхскъпите си лъскави играчки

jizast

Какви глупости ръсисш бе, това че епълските телефони са по-здрави се видя от краш тестовете, това, че дисплеите им са с най-добрата плътност на пикселите също е факт, това, че ергономически са светлинни години напред също се знае. Онзи пък отдоул чул недочул и той за LTE приказва. Какво LTE бе, къде точно ще го ползваш и за чий ти е тази глупост, след като имаш едно неудобно, голямо дърво като самсунсгското Галакси, за което ти трябва раничка за да си го носиш...аман от келеши дето са си въобразили, че ровенето във фейсбук по цял ден е най-великото нещо на света.

Хей пич, виждам че си голям фен на Apple. Аз също съм, но ползвам и други устройства. Недей да говориш такива неща за краш тестовете, че ставаш за смях и мнението ти олеква. Ако не вярваш само провери какво е Samsung Rugby Smart... Има още CAT B10 и Motorola Defy+ Освен това Galaxy-ро е по-леко от който и да е iPhone. Иначе усещането да си с iPhone си остава, само дето лично аз ще видя дали iPhone 5 накрая ще предложи нещо ново и ако не, мисля че няма смисъл повече да съм "фен". Изоставането от 1 година насам е видимо (т.е. те не са се развивали от 2 години почти никак)

Всички за всичко сте прави! Освен това и Apple са прави, но и Samsung имат право. В края на краищата обаче, Apple ще се продава толкова успешно, колкото и до сега. Когато Samsung престанат да ползват 99% от пластмаса в апаратите си, може и да се замисля за евентуална покупка. Друг вариант е да си понамалят малко цените, имайки предвид, че контрукцията на устройствата не гълта особено много пари, а hardware е ясно колко струва. Самия brand не е от най-скъпите, защо тогава S3 струва толкова много? Нека да има конкуренция, по-хубаво от това няма. А нито аз, нито Вие сте толкова правно запознати кой какви патенти притежава и кой какви шансове има в съда.

Евала на Apple - създават качествени оригинали, които радват милиарди и е редно да си търсят правата в съда ! алчните и некадърни жълтури могат само да копират оригиналите и да ги правят по-евтино - не ги бива да сътворят нещо истинско и полезно ! Така правят не само с Apple, но и с автомобилите и с всичко, за което се сетите. писна ми да живеят като паразити на гърба на Европейците и Американците - съд до дупка !

Ти представяш ли си кво ще стане, ако Епъл не си правят телефоните при жълтурите бре? Минимум 10 пъти ще им скочи цената и дори тогава американците ще писнат. Бъркаш кой на чий гръб живее като паразит.

ХА ХА ХА тези от епъл съвсем се отчаяха и стават смешни с тези трикове. Вместо да се чудят как да спрат конкуренцията, да почнат да правят телефони - които не са с орязани функции и да имат тъпи ограничения. А относно Самсунг гс3 - той превъзхожда тотално ай фон 5. Този ай фон изглежда все едно е модел от миналата година. Надяват се, че наивници ще го купиуват само за това, че е Епъл.

Който не може да пребори конкуренцията с качество и функционалност плаща на съда. Битката Епъл Самсунг не е битка на дизайн, и технологии, а на начин на мислене. Епъл предлагат затворен продукт, където клиента нама право на грешно действие, защото е ограничен във всичко. Самсунг, както и MS и Гугъл с Андроид, предлагат отворен продукт, даващ възможност за творчество - клиента има възможност да го настрои да работи по свой вкус. В този ред на мисли дефакто телефонте на Епъл не са смартфони. Вложена е мисъл при разработката но не е възможно да се вложи мисъл при ползването.

jizast

Жълтурите никога не ги е бивало в IT технологиите. Само крадат идеи и като добри копиращи машини ги изработват с голямо старание.

Хайде да видим Ябълките кога ще пуснат на пазара телефон с LTE А колкото до ДИР-а, четете преди да превеждате, всички патенти на Епъл бяха дизайн патенти а не технологични..

С две ръце подкрепям Епъл. Дано успеят да ги ошушкат още няколко милиарда. Когато копираш без да плащаш, после ти излиза солено! Жълтурите само от това разбират!

Какво за измислили Apple? Graphic User Interface? Ми не е вярно - Xerox са първите с такъв... Таблет? Провери - още през 2001 има таблет под Windows XP... Тъчскрин - същия таблет под Windows е с такава технология. Извода е че Windows не са амбриажи за да патентоват всяка глупост, а Apple са. Ти самият си крадец ако вярваш в техните корпоративни глупости. Ти си свалял 10% mp3 или някой друг филм, така че не си в положение да ги подкрепяш. Истината е, че патентните права са нещо, което отдавна се е изродило в метод за манипулация, а не за развиване на нови технологии (каквато би следвало да им е целта). Разработчиците на нови неща на дали ще видят и 1 цент от тези 1 милиард. Не плюй по себе си те съветвам аз.

Strikercho

Драги Петър, едва ли точно на теб ще седна да ти обяснявам, че патентите са точно за да те пазят от крадльовци. Онзи бил измислил това, този онова мнооого преди Епъл. ОК, така да бъде. Къде е патентът им? Къде е продуктът? Само виж приликите между първият Айфон и Галакси 1...Абе много добре го знаете вие ама типично по български заставате на страната на крадливия жълтур. :)Когато седнеш и със собствената си глава исмислиш нещо, тогава ще разбереш, Пе-шо.

Всички мнения тук са на високотехнологични специалисти и професионални маркетьори, които все още са АКА-що ниво. Чета, че в повечето писаници се споменава въпросното действие. Ами какво да в кажа - срам ме е, че сме в една държава с такива като вас. Не ви обиждам! Замислете се! Освен поредното плюене от селяци, друго тук НЯМА!

Ал

Мисля, че е редно да сложиш и себе си в група на плющите, по които плюеш и да се срамуваш не само от тях, но и от себе си.

Подсъдно е да се патентова движение с пръст от ляво на дясно! Apple са пълни смешници, но за това са виновни останалите компании, които не ги съсипаха с патентни дела. Не е тайна, че почти всички технологии на Apple са кражба на чужди технологии.

Goodbye Apple, Goodbye iPhone... със забрани нищо няма да направите а по-скоро се излагате тотално и всички виждат, че сте се наак*али ;)

Тия гаражни смотльовци ще се самозатрият с алчността си. Дано да стане по-скоро,за да се махнат добрите кадри от тях ,а те не са вече фактор в нищо на света!

Развалената ябълка усетиха, че Самсунг до 2-3 години тотално ще ги погребат и се наси*рат сега. Страх голям...

Това само показва какво недоразумение е предстоящия айфон 5, щом галакси с3 се оказа, толкова по-добър (а той не е нищо кой знае какво)че се чудят как да го изместят от пазара с различни трикове.

Blake

Крайно време е да се забрани Ябъл! Тези вече станаха по-нагли и безскрупулни от Станишефф :))

очаква се Ейпъл да патентоват и говоренето по телефон ;) тогава ще могат да съдят всички..

Slide to Unlock - патент?!? Тия от Епъл са супер нагли вече.

Тез говеда от Айпъл не са наядоха