Коментари - Samsung Galaxy S4 идва през февруари | IT.dir.bg
назад

Samsung Galaxy S4 идва през февруари

Samsung ще представи новия си флагман Galaxy S4 по време на Световния мобилен конгрес през февруари 2013 г., твърди корейското издание The Korea Times.

Обратно в новината

Коментари - Samsung Galaxy S4 идва през февруари | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй тъй ... 5 инча , да кажем следващото ще е 6 ... и дотам с "иновациите" . Просто няма какво реaлно да предложат и карта по пътя на най-малкото съпротивление.. Спрат ли американците да генерират революционни идеи азиатците просто умират. Когато Епъл представи iPhone някой помни ли какви модели предлагаше на пазара Samsung ? Eто , че сега LG ги стиснаха за топките и заради крадените дисплеи ... При лекарствата има едни фирми дето правят иновациите - учените им измислят дадено лекарство и след опредлен брой години патента пада. Тези години им се дават за да си избият инвестициите , които често са милиарди за някой много важен медикамент. След това рецептата става общодостъпна и така наречените "генерични' компании почват да го произвеждат под собствена МАРКА. В областта на технологиите Samsung е точно такъв "генеричен' производител само дето в IТ сферата условията не са така ясно определени , както при фармацевтичния бизнес. Откраднали идеята от Епъл , дисплеите от LG , другите неща тепърва ще видим откъде ...

100 пъти съм по-доволен от Android като OS. Дори в момента си сложих Adobe AIR и така и флаш приложенията си тръгнаха, а преди нищо не работеше. Подкарайте игра на Flash на iPhone 5, като е толкова добър. Смях в залата. Macintosh част 2. Когато го представиха през 1984 година, Mac беше революционен, но сега има много по-добри компютри от тези, които правят Apple. Когато представиха iPhone през 2007, той пак беше революционен, но сега има много по-добри телефони от него.

Ти ако си ползвал Мас в последните години, тази изцепка нямаше как да я напишеш. Мас rules и като качество и като исещане и като параметри. Просто е удоволствие да се върна в къщи след работа и да сменя дърветата с Windows за безотказно работещия Мас в къщи. Ако бях частен предприемач меднага сменям офис оборудването за Мас. Ще спестя много време на служителите за по важни неща от да си стартират по 15 минути PC-то.

jizast

Поредното дървно от жълтурите. По-голяма и неудобна керемида не могат ли да измислят, че тази ми се вижда малкичка.

Ти пък кво ревеш. Нали след 1-2 версии на айфон и те ще стигнат 5 инча. Тогаз обаче ще възхваляваш големите керимиди.

jizast

Ти май си си купил една от големите керемиди и сега се чудиш къде да си я завреш, че да ти е по-удобно като ходиш :-D

накрая ще се върнем на лаптопа, нещастници.

От два дена обикалям да си хаесам телефон, но за съжаление нищо на пазара не пасва на моите очаквания. 5 инча - къде ще го нося - в раницата ли?!?!? Търся нещо, с размерите на iPhone, с дисплея на на SAMSUNG и с Андроид. Няма такова животно.

Вземи си от новите Лумии много са добри. Лично съм с 710 за тези пари притежава най добрия хардуер

а антивирусна сложи ли си на 'Лумии'-те? Щото с тоя Уин + IE ще вирусясаш до ушите

Lumina е най-ужасното нещо което може да си причиниш !

виж този link

телефоните на самсунг не са никак лоши, но не техният хардуер ще ги направи по-добрият телефон и съответно избор, а клиентският им интерфейс, който е дело на гугъл и е по-неудобен за работа от този на епъл...

Ал

А може би нито хардуера, нито софтуера имат нещо общо с ръста на продажбите (което може би е реалистичен индикатор за "по-добър" телефон), а маркетинговата стратегия (като нагнетяване на истерия и патентоване на формички).

Ал

А може би нито хардуера, нито софтуера имат нещо общо с ръста на продажбите (което може би е реалистичен индикатор за "по-добър" телефон), а маркетинговата стратегия (като нагнетяване на истерия и патентоване на формички).

Тъпизмите нямат край, имаше време когато си ги мериха хората кой им е по-малък. Сега идва обратното мерят си ги на кой им е по-голям екрана. Скоро да очаквам и Галакси 10 с 10 инчов дисплей:)

Очаквай си.

Няма нещо от интерфейса на "Андройд" ,което не можеш да си промениш сам , има достатъчно решения и приложения - кеф ти графични ,кеф ти текстови ,пък ако щеш и магическото "swipe" на неворятните и неповторимите ,изпълзяли от гаража с един куп крадени идеи .