Коментари - Тълпите атакуват - iPhone 5 е в магазините | IT.dir.bg
назад

Тълпите атакуват - iPhone 5 е в магазините

Феновете на Apple в Австралия и Япония първи се сдобиха днес с iPhone 5, новата версия на смартфона, за който предричат да има добър успех, въпреки умерените мнения относно технологичните новости в него.

Обратно в новината

Коментари - Тълпите атакуват - iPhone 5 е в магазините | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..защо просто не уважим лудостта на тези хора към техниката и марката? Щом им харесва да висят на опашки - живи и здрави! Странни са ми, ама чак пък да им се подиграваме..

Hahah на новия черен айфон вече му пада покритието, В деня след продажбата .

rado_7_6@

Добра Ви стига комулекацьонне експертье и ординарски юзере на пералски машинье и друга битова техникя. Язе съм Евламко со залупената накриво мелюцинерска форашкя и го това штракам от лачената ми четери-ес штракалка, докле посдръпям люта скоросмъртница у хоремага в Чепръчене. Ако бихте дозволили, искам да споделим, че съм врло доволен от нея штракалкя - апповете ми аппове, буковете ми буковье, туновете ми туновье и ми е сичко нашес. Даже си закупих наскоро една апогей жам пристафкя и като ръгнем кабеляко со айбанес китарята - дръгняй ги байко них жицьее, маай лудо куфа кратуняаа! Язе прицепно най-аресвам метал - любимото ми е 'я играю на гармошки'. Също така понекогиш маам на тупаньете у гараж банд аппа бесна чалгия, коги ми домръзнье да читам Капитало у айбуко или се претръкам от гледанье на гореще романтички матряле у сафарито. Па като напраям главата и ептен изтрещям, използвам нотес аппо за да си комузирам глупотевинье, па да ги плескям по форомье. Изобщо се предоволски забавлевам со него зомбифоня :) За петицата ше зачекам да си я закупи калеко Мицо и ше тесръня изръням и ше си ги менкаме ако ми ареса. Он йе по цел ден со уфсьете, а ше се догласите, като ентеленгентье, че блеяща преяла со джоджен уфсъ нивгаш не може досхватя разниците помежду четери-ес и петицата. Се надевам да ми е било полезно споделението и арна Ви вечер на сите комулекацьонне експертье и ординарски као менека юзере.

Аз пък го прочетох "Тъпите атакуват- ифоне 5 е в магазините"

А аз го прочетох "Тъмните атакуват - .."

Епъл плащат на ръководители на "фен групи" нелоши заплати. Това го призна някакъв напуснал шеф от Епъл. Няма да се учудя на опашките да са се наредили на 10-15 балъци по един платен отговорник.

apple е за селяни и бедняци които да си мислят че са в крак с модата, хората които имат стандарт над-средната класа никога няма да се редят на опашки да си купят телефон

Требе да си много болен, че да се редиш на опашка за сифон с дограма и джамове. Много сифони има за психиатрията, а и тенденцията яко се увеличава. До кога ли?!

Новина: От Епъл вече пантетоваха iKUR като четка за зъби.Честито на феновете !!!

абе дочух нещо, че епъл имали големи иновации с новите си карти?

Да наели са цигани с каруци да снимат със Смяна8 М, ама нещо фото лентите им ORWO били на изчерпване - то нали не се произвеждат вече :)))))

Картите им са на нивото на първите карти на Гугъл отпреди .... доста години. Поне да бяха турили съобщение, че е бета версия.

I see iSheeps everywhere!

"Да следваш модата - от професионална и от житейска гледна точка, е духовно и интелектуално самоубийство."

jizast

Та кога самсунг зомбитата казват, че Самсунг ще имплементва CDMA в тяхната имитация? Кога краш тестовете ще бъдат спечелени от пласмасовата керемида на Самсунг? Кога точно жълтурите ще направят нещо за което не е нужно да си носиш раница в която да го поставяш? Най-важните и често ползвани приложения: 1. Телефони разговори - Епъл поддържа повече стандарти и работи практически във всички страни по света. 2. GPS Навигация - безброй приложения, някои от тях са безплатни. 3. Фотоапарат - перфектен за размерите които има 4. Музика - перфектно качество 5. Браузване в интернет - перфектно Всички други глупост които се сравняват са малоумни. Само дето Епъл е с по-малък форм фактор и по-удобен дизайн за пренасяне и боравене и е по-устойчив на удари - доказано.

GPS навигация - с новите карти на Епъл е "много по-добре" хахаха - човек ти си болен - лекувай се :)))

jizast

Та ти дори не си я ползвал от къде знаеш как работи :-D Лузър...

Май ти си зомбито за съжаление Пластмасов,е и,голям бил, накой хора предпочитат по големия размер,по удобно е навигирането ,гледане на филми и прочие!! 1.дори и старата ми нокия работи по цял свят, та е смешен коментара ти 2.GPS - на всеки един телефон може да сложиш карти и тн, а google maps точно сега липва при Apple, прочети коментарите за заместника на google maps при apple от клиентите му и ще разбереш че за сега за нищо не става! 3.Фотоапарат, има вече достатъчно добри камери в новите телефони на нивото на аррle!! 4.музика, май не знаеш но вече доста телефони слагат чипове на wolfson, които са най добрите точно за това, самсунг галакси с3 има такъв , чети!! 5.Дам, на 3.5 инча беше супер,но не достатъчно,4 инча е по добре, признавам, но пробвай на 4.7 и пак ще си говориме :)

За първи път чувам че азиатците не могат да правят малки неща. Колега jizast в Бутан ли си на специализация и първия Айфон ли описваш или последния?

Oooooo ДА! Навигацията най-вече. Ще перифразирам доскорошни политически лозунги: Поръчваш си да идеш в Израел - получаваш Палестина. Ха честито!

WTF??? CDMA? Тия радиостанция или мобилен телефон са направили? За какво им е на Samsung да слагат CDMA в техните телефони. Те правят модерен клетъчен телефон, не радиостанция. Samsung ползват WCDMA, UMTS, HSDPA, LTE. Ти да нямаш предвид cdmaOne или CDMA2000? Относно краш тестовете, нека Apple да сложат 4.8" дисплей и тогава ги сравнявай с S3-ката. Със сигурност S3-ката ще се представи доста по-добре заради еластичната кутия (от така мразената пластмаса). Навигацията не ми се коментира, имам отделна навигация iGo, не ползвам мобилния телефон за целта, но с текущата на 3, 4 и 4S (на приятели) добре сме се губили. За музиката не можеш да ме убедиш, че имат някакво съществено преимущество пред останалите MP3 плеъри, особено Walkman-а на SONY, а и задължително трябва да си смениш слушалките с нещо истинско, тия в комплекта са боклук. Браузването в интернет няма как да е перфектно, след като нямаш flash плеър. По-малкия форм фактор е за хора с по-малки ръце. Моите са доста големи, дори с Galaxy Note нямам проблем. Не знам дали си чувал, но има връзка между размера на дланта и мъжкото достойство, та не знам какво да мисля за теб...

За мен най-важно е връзката с корпоративния имейл, контакти, календар В този ред на мисли за всеки има нещо което е най-важно.

По т.1, помните ли ..."Много потребители с новия iPhone 4 се оплакват, че когато държат телефона в ръка, обхватът им пада значително, дори се губи сигнала...."

То ще е от многото стандарти, чуди се кой да се включи и накрая всички групово се изключват :-))))

Владо

А ти знаеш ли, че Епъл вече са патентовали този дизайн на антената, който причинява загубата на сигнал? Смятай докъде са я докарали, да патентоват дори това което води до проблем. Ма го няма Джобс вече да ги измъкне след някоя друга година от кашата.

Водещи информационни сайтове отбелязаха големите проблеми на навигацията, самите Епъл я хвалеха при представянето на телефона. А се оказа, че тва е недовършена бета версия. Няма лошо да се пусне собствен продукт, вместо да ползват този на Гугъл, ама кат имаш милиони клиенти е тъпо да ги лъжеш.

Да се чете "Тъ(л)пите атакуват - ..."

Има малка грешка в заглавието: "Тъпите атакуват . . ."

ха Ха ха Като почнат Ифон зомбитата да се обясняват че 'не всеки можел да си позволи' златия айфон ме напушва смях - не виждате ли колко струва бе - 199,299 или 399$ - е кое му е скъпото? Всеки бядняк в Америка е с айфона защото е най-евтин и достъпен...а вие давайте по 2000 бона на нашите оператори и се радвайте на 'скъпото' си бижу...ха ха ха бахти комплексарите има...

И аз няколко пъти опитвах да им обясня, че нямам проблем да си купувам по един-два iPhone месечно (на цената му без договор), без да ми навредят особено на стандарта на живот и не заради цената, а заради свободата избирам другите производители, ама не вярват бе... Гроздето ми било кисело... Кисела е на баба им една специфична част от анатомията... Голяма ексклузивност това да имаш iPhone ша знаиш... като още 9-10 милиона заблудени като теб. Е, мерси за членство в такъв клуб... По-добре да ми викат "хейтър" (не че реално съм такъв)...

"малки групи хора, носещи раници с пари, чакаха пред централния магазин" Ето така се става богат за кратко време. Що и тук не чакат "малки групи с много пари", да си оправя бюджета и да има леб за циганетата за цяла година. :)

Тези вярно са като сектанти,не е нормално това.Apple явно имат някакъв трик в рекламите си за да зомбират толкова хора.Според мен Nokia и Sony винаги са правили и ще правят най-качествените телефони и смартфони.Samsung и Apple са медийни балони.

Не разбирам защо потребителите на "не" Apple продукти толкова яростно злобеят срещо такива неща? Не съм видял пост който така да оплюва продукт когато излезе нов Samsung или друг. Може би проблема е, че се дразните от вярността на потребителите? Факт е, че само Apple имат такава аудитория и има защо. Къде с повече къде с по-малко това е фирмата която диктува модата в този бранш и всичко друго са доработки и имитации, вярно с добро качество и възможностти. Нека се радваме на успеха на фирмата и пожелаем всички производители да имат такива клиенти.

Виж сега , добре започна мнението си и по средата го "засра". Прав си защо трябва да коментираш "всичко останало са имитации". Явно се опитваш да не си злобен , но не успя. В едно си прав Епъл е "модна" фирма. В този смисъл утре ако модата стане да се ходи по гол гъз, ти ще тръгнеш ли? Модата е за малоумни/безхарактерни последователи , не за прагматични и логично разсъждаващи хора.

Защото натъртените ябълки водят мръсна конкурентна война и защото са твърде натрапващи се. Като продукция не предлагат нищо невиждано преди това. Не ми допада как внушават на клиентите си, че ако не си набавят последния модел са пълни лузъри. Никоя друга марка няма по-идиотска маркетингова стратегия, но това говори само за умствения багаж на таргета им. Аз ползвам единствено Сони Ериксон заради лекотата с която се работи с интерфейса им, заради функционалността и качеството. Моето мнение е, че Самсунг и Сони ще създадат новото поколение в мобилните технологии. Апъл са с единия крак в гроба, понеже разчитат изцяло на чужди разработки.

ХАхахахахах Зомбита...

Тълпите - разбирай олигофрените, които движат пазарния успех на Aple

Хе хе - кога самсунг може да се похвали с такива верни и многобройни фенове по света ? Или всички са платени а ? Защото Apple радва хората по света, създавайки качествени оригинали, надежден софтуер, уникално добра поддръжка и внимание към потребителя. Нещо от което самсунг и андроидчетата са на светлинни години назад. Това не е като да откраднеш дизайна, менютата и идеята за смартфона от Apple и да го произвеждаш в евтини фабрики с полуграмотен персонал, за да е на по-ниска цена за балъците ! Сега ще започнат да го копират и него ... но така е с оригиналите - копират ги ! Някой да е чул да копират нещо на самсунг ха ха

Големи глупости говориш! Това, че някой се реди на опашки на мен не ми говори нищо хубаво. Най-вече за въпросните хора! Провери къде се произвеждат любимите ти телефони, от какви хора и при какви условия и след това говори за другите компании. Отделно можеш да се поинтересуваш от себестойността на Iphone 5 (около 170 долара) - пък ти бъди горд, че ще платиш за него 2000 лв. И ..какво точно да почват да му копират на този телефон? Той е издължено копие на предишния. Дори има хора, които не ги различават.

"О неразумни юроде. Поради что се срамиш дасе наречеш Болгарин"? Имаш интернет, дано да можеш да ползваш и търсачка. Поразрови се малко и виж. Само, че Самсунг не се правят на "интересни" като Ябълката, защото не виждат смисъл. Иначе има една компания, поне за една се сещам в момента, която прави копия и ги продава на последните модели телефони на Самсунг, Епъл и други. Ахахахаха. С това ти изказване, че Епъл са мзмислили смартфона, направо хвърли метълите в чалгата. :) Концепцията изобщо не е тяхна, както и за падовете. Поразтърси се из Интернет и ще видиш, че е така. :)

и ти ли си i-зомби бе.

тебе кво те грее?

Хе, хе "...внимание към потребителя." Да бе , внимават особено много в портфейла, ти когато отидеш в сервизните им центрове!!!

Да, iPhone 5 е с по-голям екран и по-висока резолюция заради Samsung Galaxy S3. От Samsung краднаха и LTE-то. Нямаха време да узкопират безжичното зареждане от Nokia и NFC-то от LG. За сметка на това оставиха един несъвместим с нищо конектор, който другите отдавна махнаха! Батерията им е малка, защото им е дебел дисплея (в сравнение със Samsung Galaxy S3). За сега не са изкопирали идеята да сложат слот за карта, защото иначе няма как да си продават iCloud-а. Другото, което не са краднали е WiFi hotspot-а, който го има от години в Android телефоните. Нямат и USB OTG. От няколко версии насам се сетиха, че и те може да сложат LED за камерата, защото наскоро видях как се ползва фенерче за да може да снима iPhone-а... смех... Могат да краднат и идеята на Samsung да сложат барометричен сензор примерно. Не поддържат RSS, значи и него могат да краднат. Чудя се как не са се сетили да сложат радио поне в тази версия, за да не чакат хората iP6 за да получат тази "екстра", която я имат дръвцата от преди 6-7 години, или пък поддръжка на Java да кажем... Ако си оправят SAR нивата също няма да е лошо...

Направо ме прободе в сърцето с това, че пак няма радио. То бива бива ама ... Чипа поддържа радио, лицензираха някакви неща 2010 за радиото, ЗАЩО НЕ ГО ПУСКАТ?????

jizast

Охльо, LTE-то не е стандарт на Самсунг, че да го крадат бе. Епъл го слагат в iPhone-а си когато смятат, че ще има достатъчно потребители за него. Споменаваш напълно неприложимите безжично зареждане и NFC които никога не съм ги ползвал ако и да имам Нокия. От няколко версии насам били видели.....хаха добре сравняваш първите разработки на Епъл със съвремените смартфони, голям проблем няма що, сякаш някой се е засилил да купува първата разработка на Епъл. И не се пише "смех", а "смях", поне се ограмоти малко повече преди да споделяш тъпизми по форумите....

Жалък си човече, толкова злоба има в ай феновете, не знам как живеете. Просто го приемете - айфон 5 е пълен провал, същият като 4ес, но с по-голям екран (не достатъчно голям все пак) - много иновативно и оригинално, евала на великия епъл. Имам ес3 и не съжалявам за избора си, това е най-добрия телефон в момента на пазара според мен. След време като излезе нещо по-добро и вече съм се нарадвал на ес3 ще го сменя, но определено няма да е за нещо с 4 инчов екран, ограничено откъм аксесоари и с по малко функции от ес3, какъвто е айфон 5.

BTW, у дома следните неща са Samsung (не претендирам за изчерпателност на списъка, може да съм пропуснал нещо): - единия ми телефон; - едната система за домашно кино; - 2 телевизора; - един радиокасетофон на 20 години; - 2 компютърни монитора; - печката; - котлоните; - аспиратора; - хладилника; - пералнята; - твърдия диск на лаптопа; - multi DVD rewriter-а в единия компютър; - невростимулатор (T.E.N.S.); Сега ако кажеш, че не съм фен на Samsung, или че Samsung нямат фенове... Дори и да исках, няма как да си доставя всичко това от Apple, защото те просто не го предлагат...

jizast

Хаха, жълтурите и те ще се научат какво да купуват. Само корейските жълтури и лузърите от загубени и бедни държави ще събират стотинки за пласмасовите керемиди на Самсунг.

така така; сега сте на гребена на вълната и с лекота ръсите епитети; ама да не се спечете като излезе S4-ката; Щото както S3 размаза измишльотината 4S, така "иновативния" iPhone 5 май ще е топ телефон максимум половин година;

Той и сега не е топ телефон... Няма и половината от функционалността на S3, дори "революционния" ретина дисплей е с по-малка резолюция от "нормалния" дисплей на S3...

То като и офертите на Взимаком, Грабул и Ментел

Ops..та Взимаком дори не предлагат iPhone за да не се конкурират пряко ..... намерисва на картел

Ненормалните атакуват

В заглавието в думата "тълпите" ми се струва, че има една излишна буква (средната)...

Имаше наскоро една статия за Щаите в която президента Обама инструктираше хората как да се държат при нападение от зомбита и какво трабва да направят при такова. Много се връзва със заглавието. :)

аз охсте от сега сам се наредил на опашката за другата година, да не ме изпревеари некои тарикат... че без ипхоне какув пич сам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.