Коментари - Новогодишен обир за €1 млн. в магазин на Apple | IT.dir.bg
назад

Новогодишен обир за €1 млн. в магазин на Apple

Крадци са проникнали през новогодишната нощ в централния магазин на компанията Apple в Париж и са отмъкнали стока за около един милион евро, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Новогодишен обир за €1 млн. в магазин на Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МОментос. А къде ще пласират стоката ако смея да попитам. Апъл водят стриктна политика относно серийните номера и мак адресите.... Пак някой застраховател игоря...не че не го заслужават от време на време де...

евтин трик,отарвават се от скапана стока и си получават застраховката далаверки,далаверки това е то

"в това число и iPad mini" - е какво? толкова са калпави, че се чудите защо са ги откраднали ли? :)

Лош , лош колко да е лош ? Една идея по-лош от Nexus-а на LG и на светлинни години от боклучавите таблетчета на SAMSUNG , дето вече и Goоgle им биха шута.

Четейки заглавието, първоначално си помислих, че Епъл са пуснали поредния Ishit и са обрали 1 млн от заблудени клиенти... :D

Когато нямаш какво да кажеш, почваш да словослагаш със шит некъде. Лесно е: Андрошит, Микрошит, Гуши (гугълшит). АйШит. аман от копрофили.

ефтини номера на село

еии много са прости!!! лаината на аппле са проследими по много начини!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сравнително добър рекламен трик.

делим на три знацхи на аппле загубите са към 300000 евро ще ги преживеят

Първо 100% са казали стойност по-голяма от откраднатото, второ стойността на тези боклуци е в пъти по-малка отколкото е. Трето това им е един вид реклама.

Няма какво да делим. Apple не за загубили нищо, норманите фирми си застраховат магазините срещу кражба. Тези които са изгорели са охранителната фирма и застрахователите. За ябълките остава безплатната реклама.