Коментари - Acer представи мини таблет за 99 долара | IT.dir.bg
назад

Acer представи мини таблет за 99 долара

Водещият тайвански производител на компютри Acer представи 7-инчов мини таблет, който ще се продава на някои нововъзникващи пазари за 99 долара, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Acer представи мини таблет за 99 долара | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

99 за тези показатели е много тъпо. Влезте в който и да е китайски сайт и ще видите два пъти по-мощни таблети на два пъти по-ниски цени. С тези показатели струват към 48-60 долара. За 78-90 купуваш с 1 гб рам ! Да отблежа само, че имам китайски таблет и е много хубав !

О сега допрочетох, че свободен се продава за 150 долара ! Аз за 153 долара си взех 9.7 инчово китайче от Алиекспреса с 1 Гб рам, 8 гб флаш памет и ИПС екран. За смелчаците които не им е нужна гаранция и вярват в китайското таблетостроене евтините китайски таблети са най-доброто решение :)

По-интересно е как ще стане така, че на нашия силно развит и изпълнен с паралии пазар таблета ще дойде на цена вероятно към 400 + лв. и освен това ще се купува!

Ми то и сега има чудесни 7-инчови таблети с Android 4.0.3. за 160 лв., нищо че не са Acer! Що за новина е това?

И ако могат да обяснят защо рама няма да е 1ГБ...

Дано не очакваш да ти отговорят тук

а защо като си купиш Дачия за 12х. лв, не може да е с вдигател на Ферари и кожен салон с подгрев ? Е*и тъпия въпрос дето зададе!

Няма тъпи въпроси, има само тъпи отговори. Не цената определя количеството памет а търговски рамки и чисто бизнес съображения. Грешен е подхода да се предложи всичко възможно още с първата версия. Играе се ступка по стъпка иначе няма да ти излезе сметката.