Коментари - Tийнейджърка осъдена на 1 г. без Facebook | IT.dir.bg
назад

Tийнейджърка осъдена на 1 г. без Facebook

Канадски съдия забрани достъпа на 12-годишно момиче от област Манитоба до социалната мрежа Facebook за една година, защото заплашила свои две приятелки, съобщават местните медии.

Обратно в новината

Коментари - Tийнейджърка осъдена на 1 г. без Facebook | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, на това казвам наказание, сигурно няма по-тежко за един тийн!

Сигурно не може да се прекръсти на Кутка Заспалова о да се регистрира наново.

Пубертет и Интернет са май не много съвместими! Би трябвало да и ограничат въобще достъпа до Интернет за една година - тогава май никога няма да си позволи такива глупости! Културна страна е Канада, така трябва!!! Май трябва да забранят в България на много от псуващите пубертети олигофрени в тези Интернет форуми достъпа до Интернет - че да си псуват по селата си, а не по цялото българско Интернет пространство!

ум умува, ум царува, ум патки пасе - а дали е в Канада, САЩ или България е друг въпрос.

Много важно, да затворят цялата мрежа, е... ти клюкарника!

това е нечовешко! тия нямат ли си "хелзинкски комитет"!?

Горката. Манитоба е провинция с площ около 6 пъти тази на България, където живята само 1 млн човека. Канада има национална програма за заселването и. Всеки по света, който поиска, получава канадско гражданство срещу задължението да живее 10 години там. Разбира се, има причина за тези демографски проблеми. Там зимата е около 9 месеца, като през повечето време температурите са около -30-40 градуса (това са минуси, не тирета). Познат канадец от там ми разказваше, че ако се покажеш през зимата навън без шапка, за няколко минути ти окапвали ушите (буквално). Айде сега си представете живота там без социални мрежи. Лудница. Буквално.

Щото баба и само социални мрежи е гледала...

А твоята баба само пред компа е висяла, та и ти не слизаш от там ;)

Ти си много НЕзапознат бе човек.. Канада давала гражданство на всеки, който пожелаел - хахахаха - абсолютно НЕвярно!!! Има доста изисквания и то сериозни. Нооо от вкъщи, на село в София, всичко може - тва е като падането на визите за САЩ, което абсолютно никога няма да се случи, нито пък значи нещо особено - проблема е не да стигнеш до САЩ или Канада, а да можеш да работиш там...

Смея да твърдя за себе си, че ще живяе по-добре, ако съм на село до София, отколкото в гората в Канада на -40 и на стотици километра от голям град. :-) А визите за САЩ ще паднат и то съвсем скоро. Причината е ясна, прекалено малко сме за да им правим поблеми с емигрантите си. :-)

наистина дава на всеки пожелаел да живее в тоз регион. Можете да заминавате, без проблем.

За програмата за заселване не си прав.