Коментари - Samsung пуска 5G мрежа до 2020 година | IT.dir.bg
назад

Samsung пуска 5G мрежа до 2020 година

Samsung съобщи, че успешно е тествал супер бърза безжична технология от пето поколение (5G). При теста e бил извършен пренос на данни с над един гигабит в секунда на разстояние от два километра.

Обратно в новината

Коментари - Samsung пуска 5G мрежа до 2020 година | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аpple да ги съдят веднага ;)))

Браво, Самсунг се развиват уверено напред ! За разлика от епъл, на които най-иновативното е алуминиевият капак, слухове за ръчен часовник и слухове за телевизор с управление със жестове (което отново вече го има от Самсунг) ! Иновативно просто вече не подхожда на епъл ... Жалко за епъл и Браво на Самсунг !

Аман от разбирачи и тънки специалисти. Ти някога продукт на Ейпъл имал ли си, че се изказваш неподготвен, ама сигурно знаеш приказката за лисицата и гроздето. На боклуците от Самсунг сме им сърбали попарата, смарт телевизор - пълен майтап.

Е и каква попара сърбахте на Самсунг,че не разбрах... Смарт телевизор,майтап не майтап-факт,самсунг го имат,ейпъл не..Хората ти пишат,че се работи нещо иновативно,той си рупа ли рупа...Между другото пиша от продукт на ейпьл,но какво от това!

В България още няма 3Ж, пък какво остава за 4Ж или 5Ж... Почти във всяка една нормална държава има 4Ж от няколко години вече.

явно нямаш smartphone в българия мобилния интернет е много добър дори по-бърз от този в германия

Алиса Б

Прав си, ако под "България" разбираш "София".

John Doe

В заблуда си. В много държави няма 4G мрежа. Тества се, но не е пусната официално. В България и трите оператора си "играят" с технологията, но не я предлагат, защото още няма пазар за нея. Има малко 4G устройства, а те са скъпи. След 1-2 години ще я пуснат.

Както споменаха МНОГО страни само го тестват, но реално го нямат. И тук М-тел и Виваком го тестват /за Глобул не съм сигурен/, но имаш ли си представа колко струва лиценза, след като бърбориш небивалици?

яяя че аз тва не съм ли го патентовала..при това с "изящен" алуминиев капак?))))

от това вече няма смисъл. Apple сам пое съвсем естествения за него път - надолу, бавно и стабилно

На умряло куче, нож не се вади :)