Коментари - На крачка от човешкото клониране | IT.dir.bg
назад

На крачка от човешкото клониране

Американски учени клонираха човешки ембриони от парченца кожа и извлякоха от тях стволови клетки. Откритието може да доведе до това да се създават човешки тъкани, които да се използват за лечение на редица болести.

Обратно в новината

Коментари - На крачка от човешкото клониране | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

val55

Може да клонират даден индивид, но това неозначава, че душата /Азъ/, ще е същата/ият. И така може легендите преди хиляди години, за които се говори да станат реалност, но........... дано се досетите за какво става дума и защо се ....

"Ръководителят на екипа д-р Шухрат Миталипов" Американец отвсякъде. "че той може да доведе до опасни мутации." Няма вече да има вече нови части на X-men, защото ще се гледа на живо.

Бойко затова иска касиране за да могат да клонират избирателите :)

До link, Значи едно е да се клонира ЦЯЛ ЧОВЕК, а съвсем друго е да се клонират няколко клетки и евентуално парче кожа.

Пропуснах да отбележа. Редакторе, заглавието май не съответства на съдържанието на статията.

Изобщо не е безотговорен проектът. Много си е отговорен дори, безотговорни са невежите, които спират прогреса.

"срещу стареенето на организма" (това от една страна). От друга пускам в гуглето да търси видеоклипчета за "Бил гейтс ваксина" - виждам загриженост за броя на населението на земята и как тя (ваксината), ще намали "благородно" броя на хората... Какъв извод да си направя?!?! 1.удължаването на живота ще е за определени (богоизбрани) хора /от златната миля сигурно/. 2.ваксината е пак за определени хора , но други - НЕ богоизбрани. Аман от световен тероризъм! ХААРП им се вижда малко сигурно.

ХААРП ти е май само в болната тиква

БатиГого

Поредното зомби, което се интересува само от слатката и ракийката и какво дават по БТВ. Явно може да натиска клавишите по клавиатурата...Дали не се е научил , за да може да си пусле поредната чалга? Или да гледа голи каки?

Сега остава да реализират от това и безсмъртие и Мао Дзедун ще е вечно жив! Жалко че бай Тошо не го доживя, вица с Ванга вече няма да е актуален!

Вчера САЩ пуснаха безпилотен самолет, днес и пехотата е готова!

Ами някой трябва да подплати, да обезпечи зелените хартийки, периодично :(

Изтъркаха се с тия фантазии. А се присмиват на алхимиците с техния измислен елексир, пък тия все нови фантазии от антиоксиданти до стволови клетки, измислици-премислици, само пари да лапат!!! Баш като средновековните шарлатани, продаващи шишенца с пикня... А Американските "учени" освен модифицирани, гадни вируси и микроби и токсични гнусни "нови" материали (за жалкото подобие на "храна", с която ни тровят да не говорим), друго да са дали на Света?!?!?!?

"друго да са дали на Света?!?!?!?" - Ганьо, дали са на света дори мрежата и компютъра с които си изсипа простоватото и безполезно мнение тук. Голяма бетонна кратуна си, честно!

Е АНДЖЪК де - ИЛЮЗИИ, съсипващи здравето и губещи времето, баш за тия неща говоря. Излиза, че сме на едно мнение, ама Ганьо ако не нападне БРАТ си и не оближе чуждия задник... И Компютъра НЕ Е ТЕХЕН. Просто печатат хартийки, с които "привличат" учените от цял свят за да ги използват (после имената им остават забравени за сметка на имената на маститите корпорации!), след това със същите хартийки правят мръсна реклама, корпорации, монополи и... Светът е техен... Няма изход (за сега) ама поне малко се подърпай, недей така с хъс се дава!

А, верно и Атомната бомба дадоха на света и гледай, как Японците и до днес са им благодарни - даже залагат на роботи щото разбраха, че хората лесно се чупят :) Впрочем, като се сетим кои правиха бомбата... и тя не е американска, от САЩ са само хартийките и рекламата... позната схема.

Джон Атанасов(изобретателя на първия компютър) определено е американец, чистокръвен, както и учения от тази статия с типичната американска фамилия Миталипов... Сигурен съм че и на двамата родата им до девето коляно са все чистокръвни американци!

какво ще кажеш за пц и интернет?