Коментари - Европа размаха пръст на Huawei и ZTE | IT.dir.bg
назад

Европа размаха пръст на Huawei и ZTE

Европейският комисар по търговията Карел де Гухт се зае със сериозно разследване дали китайските производители на телекомуникационно оборудване ZTE и Huawei не използват дъмпинг, за да отнемат пазара на европейските си конкуренти.

Обратно в новината

Коментари - Европа размаха пръст на Huawei и ZTE | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и те размахаха пръст ама среден :)

само за информация - Хуавей и ZTE продават повече в Европа, отколкото в Китай... Там почти всичко е Ериксон и Сименс. :) А относно търговските войни - Китайците ще жертват като нищо и двете компании.

Ericson и Siemens, ама произведени къде? След това някой да не се чудят от къде ZTE и Huawei имат технологиите и знанията.

Да внимава ЕС ,че Huawei могат друго да им размахат на европейските гейки.

Де Гухт да внимава какви ги плещи че колко му е Китай да затвори пазара си за европейския съюз. Тръгнал с гол гъз таралежи да лови. Я си налягай парцалите нещастник.

Европейците със своята алчност, но и либералност мекушавост се оставят китайците да ни завладеят икономически, а исляма-културно и териториялно

на кривата ракета космоса виновен. кои им е виновен на европеиците че са мързеливи и опростели до безумие

majmuncho

това е друга тема, но ти май не си прочел изобщо статията. става дума че се създава неравнопоставеност заради сериозни субсидии от държавата. ако в твоята фирма държавата налива пари, а в моята не - ние не сме равнопоставени и ти може да направиш сериозен дъмпинг. това е темата.

Тя и нашата държава наливаше пари в Кремиковци, ама фалира. Скоро и БДЖ ще завладее европейския пазар с държавните си субсидии.

Дреме им на Хуавея мене ако питате...производителни са и нищо не ги спира,шапка им свалям ей Богу.Ние да му мислим,че освен к..ви и органи нищо друго не изнасяме вече.

Ха , тия тъпони от ЕС. А защо не се захванат за абсолютно същото поведение от страна на югоизточната ни съседка Турция? Или то не е само от тъпотия, а и от лицемерие?Турските боклуци защо се купуват, оти са качествени ли :-)

Алкател изобщо ги няма. - ти нещо май не си в ред?ALCATEL is a registered trademark of Alcatel-Lucent.Alcatel-Lucent (French pronunciation: [alkatl lysnt]) is a global telecommunications equipment company, headquartered in the 7th arrondissement of Paris, France.For 2011, the company posted revenues of €15.068 billion а сега бейгай до мегданя че са пуснали пилешко с вода и се успокой...)))хи хи

Алкател са пред фалит. За да си набавят малко кеш тръгнаха да си продават патентите, но френското правителство ги спря и ги дотира. Отдавна са фалирали ако не ги подпираше държавата.

то пък китайските телекоми и фабрики, да не би да не се дотират. или те са си направо държавани и няма как да фалират. Като ги заплещите едни тъпизми ум да ти заиде

Малко звучи странно, обикновено проблем е когато се създаде картел и той държи много високи цени, тук проблема е ниски те цени на оборудването. А при нас БТК(Виваком) отдавна работят с Хуавей.В САЩ спират ZTE и Huawei като ги обвинявят във възможност за шпионаж с телекомуникационните съоръжения.

в Кравари съвсем скоро ще усетят как лкца чичката Си....

Китайците шпионират навсякъде, където ги допуснат. Технологиите на Huawei и ZTE са крадени.

бяха крадени... сега вече не остана от кой да се краде.

И от Дасан сме тук, още прохождаме но сме наследници на НСН и за сега успешни

И докато подходът на евроадминистрацията е такъв, само лошо ни чака, докато разследват и се чудят какво да правят за да пречат на другите китайчетата ще ни излапат с парцалите, и Европа де, щото нас вече ни изпапаха.

Глупости на търкалета - какви големи европейски производители, когато Самсунг и Епъл са водещи в това отношение! Май по-скоро ми намирисва на поръчка и атаката идва от някой от тях. Китайците определено се справят добре с производството на смартфони и това плаши посочените компании - все пак те не продават нищо кой знае колко по-качествено от китайците, но на двойни или тройни цени!

Явно си е поискал нещо човечеца, но китайците са циции и не пущат фандък. И той като един европейски Бай Ганьо, - я сега че ви таковам онова - и така. Абе нема що тая работа си върви навсякъде.

Китайците пускат най-много фъндък, стига да има корумпирани служители, които да взимат. Човека лобира за Alcatel, Ericsson и Nokia, които обаче не искат да го направят официално, за да не си загубят опциите за Китай.