Коментари - HP надмина очакванията на анализаторите | IT.dir.bg
назад

HP надмина очакванията на анализаторите

Технологичния гигант Hewlett Packard (HP) отчете печалба от 1,1 милиарда долара за периода февруари- април, което е спад с 32 процента спрямо същия период на миналата година, но надминава очакванията на Wall Street, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - HP надмина очакванията на анализаторите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момци, ако тръгнем да спорим за английски, имайте предвид, че имена на хора сгради и месета НЕ се превеждат. Да Silicon е силиций, но тъй-като е име на "долина" си е "Силиконова долина". А по другия спор, не забравяйте, че HP не се занимава само с принтери/лаптопи/телефоно/таблети. Проверете за сървърите които произвежда И поддържа, технологиите и софтуера които разработва И поддържа, така че малко по-глобално мислете за тези гиганти :)

Към "Писателите" на статията - Господа които трябва да ни информирате , моля имайте предвид че най-вероятно е Силиконовата а не Силициевата долина.....

Към "Койчо" - Господине, има силиконови "възвишения". Долината, на български, се нарича силициева

Койчоооо, а ти какви транзистори познаваш, Койчо? Германиеви и силиконови транзистори, така ли??? Много правилно ти е казал колегата преди мен, че "силиконови" са едни други "възвишения", а не долината в околностите на Сан Франциско.

Койчоооо, от такива неграмотници като теб сме на тоя хал. "Silicon" е на английски, на български е "силиций". Известната долина в Калифорния я наричат "Silicon valley", което на български е "Силициева долина", но такива неграмотници като теб, започнаха да я наричат силиконова.

А кажи ми ти името Piter като петко ли го превеждаш?? Силиконова долина е името без дословен превод. Просто така го познават хората. Баси глупавите спорове :-)

Това, че регистрирали н'ам си к'ва печалба мен въобще не ме топли. Преди 4 години платих 1300 лв. за един техен боклук, който се скапа след 2г. и 1 месец. Т.е. малко след като му изтече гаранцията. От тогава ако щат без пари да ми дават техен лаптоп пак ще го откажа.

лош късмет и малшанс, напълно разбирам, че те е яд - вероятността да ти се случи такова нещо е малка. Произвосството на компоненти се изнася доста на изток, което също си казва думата, но така е при всички производители на такава техника.

И мене така ми се развали на 3г. и няколко месеца лаптопа Леново. Компонентите ги правят в едни и същи заводи така че марката е без значение.

нямат общо таблетите и телефоните. сегашните боклуци с марката HP, нямат нищо общо с HP и Compaq каквитпо бяха преди 10 години

имам HP 1010 принтер. Корав и никакви проблеми от години. Бях 100% фен на HP. Ама след тази поредица 1010/1015/1030 и 3 в 1 - 3030 се осраха тотално с принтерите...Да не говорим за цената на сервизното обслужване - оня казва - 50 лв да го сложа само на масата...От там нататъка - каквото сабя покаже! ДДС - отгоре... Като чуя за HP - и бягам!

Помните ли като Телеком Австрия си повишиха печалбата да манипулират акциите - подкупиха много политици сред които Австрийски Канцлер и Станишев. Дали престъпния нрав не е нещо вродено!