Коментари - Microsoft Office вече и за iPhone | IT.dir.bg
назад

Microsoft Office вече и за iPhone

От петък, 14 юни, потребители на абонамент за Office 365 в САЩ ще могат да използват Office Mobile за iPhone. Пакетът включва мобилни версии на Word, Excel и PowerPoint.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft Office вече и за iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За iOS може. Но за Linux Windows Office никога няма да се появи. Много хора изпозват Windows само заради Word. Ако има нещо толкова добро за Linux, Windows като операционна система ще увисне на сухото си клонче.

Трябва да си най-големия епъл фен та да тръгнеш да вършиш сериозна офис работа на 4 инчово екранче :)

Не заставам на ничия страна, но трябва да си голям оптимист да правиш каквото и да е професионално на каквото и да е устройство под 9 инча....

Ако човек е на зор.. всичко може. Примерно, ако е за "професионална" поправка на малка грешка преди важно събитие - пътуваш си, просветва ти как си направил грешка в заглавието на документ, а след 30 минути клиентите ще го изтеглят и прочетат...

плюем, плюем, па че го лапнем

windows 8 и ofice is a shit Не смятам да си инсталирам офис на майкрософт, защото е неизползваме и ужасно сложен. има по-лесни и дори безплатни приложения вършещи същата работа.

А можете ли да ги изброите? Защото досега едно читаво офис приложение не съм видял.

Някакъв тип

Ако случайно може да ги изброи, да посочи и в какво са по-добри, а не само да демагогства. Тогава съвсем ще си глътне езика.

В зависимост за какво ти трябват (т.е. ако не е прекалено сложно), производните на OpenOffice са добро предложение. Ако ти трябва за по-сложни сметки или пък имаш изискване за безпроблемна обмяна на официални бизнес документи, то по-добре да заложиш на най-разпространения офис пакет - MS Office.

Documents Free изключително удобен, лесен за ползване и както се подразбира от името е безплатен. Платената версия позволява повече функции, но лично на мен не ми трябва...

Но сигурно ги имаш инсталирани и ги ползваш.

Notepad достатъчно пост, лесен и безплатен ли е?

Ейййй, нагли са!!! $100 годишно...

Напиши конкурентен офис пакет и го предложи за без пари.. веднага ще ги накараш да смъкнат цената на $99

OpenOffice

Дори да можех да го напиша, нямаше да рекетирам нуждаещите се със $100 годишно. Тук говорим за съвместимост и възможността да боравиш с документите на вече закупен офис (дори по-стара версия), докато си мобилен.

Ми поне да не беше коментирал, като не ти пука. Има хора, които явно нямат никаква работа и се чудят какво да правят :)))

, че ми дреме...