Коментари - Windows 8 изпревари Vista | IT.dir.bg
назад

Windows 8 изпревари Vista

Операционната система Windows 8, която търпи критики, че не съумява да раздвижи продажбите на персонални компютри, постигна частичен успех – изпревари Vista.

Обратно в новината

Коментари - Windows 8 изпревари Vista | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Две Висти се надпреварвали за приза златната малинка.... /pathetic

Нали знаете как човек може да обикне ос на microsoft? Като излезе новата боза! Веднага си казва - ма оная предишната си била много хубава, кво не и харесвах :-)

Защо всички изброени по име ОС са произведени в една единствена държава, която всъщност ни е дала почти всичко, което ни отличава от животните: Ел. крушка, телефон, GSM, GPS и т.н и т.н. Само с клюцане с мишката, критики и самодейност в банята не може да се произвежда и продава софтуер в целия свят.

сигурно и по сини екрани или брои на безсмислени диалози и поп-ъп съобщения а скоро и по самоубииства от загубени данни

На времето си вземах лаптоп с вградена Vista и нямах никакви проблеми всички програми от ХР тръгваха без проблем нещо което не се получи с със седмицата. Не можах да разбера какъв и беше проблема , май не можаха да я хакнат лесно и почнаха да пишат против нея, тежка била и ред други глупости, те седмицата или осмицата щото са пък много леки.

Пич, личи си от километри, че не си се занимавал много с компютри..Остава да кажеш ,че Милениума е по - добра от XP и съвсем ще ме напуши смях ;-)))

Ами как нема изпревари тва или инова! Като има драйвери само ВИН 8 за новитете тенекета...Щеш не щеш - купуваш или крадеш ВИН 8.

Оплакваш ли се? :) Ти за какви ОС искаш да има драйвери?! Естественно ще има за тези които се ползват най-много.. Пак добре, че ги има изобщо. То ако можеше производителите на "тенекета" ще те оставят без никаква поддръжка, ти само парите да дадеш па стой та гледай.

След 1 година ще изпревари дори Mac OS X, а след 2 ще бие XP :) :) :)

Трябва да гледаш по-ведро на нещата... Мак ОС ще е задминат до края на годината. Само да пуснат обновлението след месец-два и гледай какво чудо от таблетоподобни машинки с Win8 ще залее пазара, а за около нова година не ми се мисли с новите Атом...

То много трудно куц кон да изпревариш...

Браво, тъкмо щях да пиша, че слепия охлюв, изпреварил куцата костенурка. Да изпревари XP.

виндовс хп има над з5% - данните са грешни ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щом тим казваш значи сигурно е така :) Иначе аз отдавна не съм виждал компютър с XP .

Ама ти щото си виждал много компютри ли? Към 8 април тази година XP държи 38+% от пазара. Ако имаш мозък сам можеш да провериш по десетките специализирани сайтове посветени на компютрите.

XP e ултра популярна ОС. Когато не разбираш от нещо, не е нужно да даваш мнение. Нали?

всички корпорации, или поне голяма част от тях все още са с XP. догодина спират съпорта и минаваме на win 7.

А ако продаваха лаптопи с инсталиран хр вместо 8, щяха да са 65%