Коментари - Microsoft пусна Windows 8.1 Preview | IT.dir.bg
назад

Microsoft пусна Windows 8.1 Preview

Microsoft пусна за свободно изтегляне първата публична тестова версия на Windows 8.1. По-късно през годината обновяването на Windows 8 ще може да се изтегли безплатно и инсталира през Windows Store.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft пусна Windows 8.1 Preview | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искате да си бъгнете сериозно компютъра - теглете на корем!

Oт година на година тази компания започна да прави все по-непригодни за употреба недоразумения. Чакаме с нетърпение 9 10 11 в разстояние на няколко месеца.

Къде ми е старт бутона???

MICROSOFT STRONG!))

Чудех се, щом ще предлага повече възможности за персонализация, дали ще мога да си сложа MP3 за рингтонче? Пък дали няма да имам възможност и за всеки човек, различна мелодия..? Размечтах се :) Може би в Windows 115.7 през 2083 г.

Става дума за Windows 8, което не е ОС за телефон. За телефон е Windows Phone 8! Ама колкото ти разбира кратунката....толкова ти е адекватно и мнението ;)

Първото изречение беше достатъчно! По-нататък ставате банален и злобен форумен гном. Научете се на малко етика, ако ви позволява кратунката.

Ти си читател, ама насреща ни е Чукча. А както добре знаем Чукча не читател, Чукча писател... :)

Осмицата на уиндолс я направиха наистина по-бърза като редусираха 10% от кернела респективно със седмицата. Направиха я по-сигурна. Само с интерфейса не мога да му свикна още. Уиндолс ползвам единствено само за ТЕСТ и нищо повече. Инак съм си с линукс. Препоръчвам ви Zorin 7 OS.

Единствената сигурна защита е да не си интересен. А и трябва по-ясно да се дефинира понятието лични данни. Телефонния указател смята ли се за разгласяване на лични данни? Случайно дочут разговор подслушване ли е? Комшийката, дето слуша на контакта да я арестуват ли? В днешно време много повече хора от преди стоплиха, че информацията може да бъде добра стока и цялата дандания е преразпределяне на баницата.

Супер OS ползвам Windows 8 и на телефона си и на лаптопа и на таблета. Нямам проблеми, синхроницирами контакти, графици, календари. Sky drive за всички документи които са необходими на всички устройства.. 100 пъти по-добре от бозата Андроид имам таблет с Андроид събира прах никой не го ползва.... За нищо ме става.

Ама верно само бля бля! Понеже са много яки бозавите таблети ( боза не е нарицателно за андроид!!!) за това никой не ги купува!

Голям гряз е този уиндолс . Все едно е правен само за тъч скрийн да го ева.

OS джамове ( Widows ) е графична обвивка на DOS. Егати операционната система, дето всеки месец има за зашиване по 10-15 кръпки....най-малко! За неофициалните дупки не коментирам.

Така беше през миналото хилядолетие, вече - не. Не че Уиндоус е станал по-хубав, де. Народът си го е казал - Правец Осмица - мирна главица.

Това е отдавна отминало време (1, 2, 3, 95, 98, МЕ). Още NT 3.1 си е истинска операционна система проектирана изцяло наново от архитекта на VAX/VMS. След това има малки подобрения в 4.0, съществен напредък в 2000 и след това се променя основно интерфейса - ядрото практически не е мръднало (изключвам сървърните версии, там има повече промени).

И какво от това, тези които има да крият да се притесняват. Аз съм си ОК с този факт, няма да тръгвам да им взривявам сградите, та да съм се притеснил. Това е сегашният интернет, или го приемате такъв какъвто е, или не го ползвайте, същото се отнася и за смартфоните, и прочие. Стига с тези изказвания.

Ти си готов да нямаш никакви права. Всъщност искаш да те хранят, поят и доят а пък ти ще си траеш. Така живеят животните в оборите. НА тебе е безсмислено да ти се обяснява как след всеки изминал ден хората губят свободите си на личното пространство.

Човек, отказващ се доброволно от правата си е просто един роб и няма място в една демократична държава.

И къде я видя тази демократична държава?

Ако човек притежава нещо ценно за другите, то той усеща липсата му ЧАК КОГАТО ГО ЗАГУБИ! Явно за тебе свободата не е ценна....

и ти си като чехлю -нямаш какво да криеш, ама да не излезе някоя офшорка

Е ти защо мислиш че тая информация може да се използва само срещу терористи. Удобно ли ще се чувстваш ако знаеш че всяко твое действие и всяка твоя дума могат да бъдат записани някъде и използвани срещу теб? И защо си мислиш че тия които разполагат с данните ще са на същото мнение като теб дали не вършиш нещо нередно?