Коментари - Apple иска да регистрира ”iWatch” в Япония | IT.dir.bg
назад

Apple иска да регистрира ”iWatch” в Япония

Apple е подала заявка за регистрация на търговска марка "iWatch" в Япония на фона на слуховете, че американският технологичен гигант разработва "умен" ръчен часовник.

Обратно в новината

Коментари - Apple иска да регистрира ”iWatch” в Япония | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

iShit да регистрират, че натам вървят нещата

Устройство, което ти стои на ръката и ти показва часа - нечувано ! Отново революция от епъл ! За нормалните хора това е известно като ръчен часовник, но за i-зомбитата е нещо уникално ! Нямало търсене към смарт-часовниците - еми как ще има, като има смартфони, които имат 1000 пъти повече функции от тази на часовника - какъв е смисълът от смарт-часовник ? Аааа да - да имаш ябълка освен в ръката и на ръката ! Огромна иновация направиха ябълките с ръчният часовник, бъдещето е тяхно ха ха ... Да сме живи и здрави балъците, които ги храним с нереалните цени на обикновените им продукти !

Пич, нали си наясно, че не е задължително да си купуваш продуктите на Епъл? Милиони хора са открили за себе си, че техните продукти са най-доброто за тях, а качествената им изработка е неоспорим факт. Като не ти харесва, не купувай и стига си ревал под всяка статия как Сасмунга ти бил много по-стабилен от iPhone, че ставаш смешен вече.

Интересно като се появят часовници с Андроид, пак ли такива ще ги пишеш? Или тогава ще е турбо маняшката иновация на шитсунг?

Все тая! Все огризки за балабурниците срещу една чанта пари, и пак произведено в Китай!

пак закъсняха. Bече се продават смарт часовници.

Продават се недоразумения, не случайно няма особен интерес към тях. Епъл никога не са били първи в нищо, но са най-добрите. Бас държа, че като пуснат техния часовник ще стане най-голямото технологично чудо, просто знаят как се прави, за разлика от доста други.

И да не стане, маймунките ще го ручат като топъл хляб. Щом има кой да купува ще правят.

ще го докарат от реклама, нема начин. Eдни и същи боклуци.

Бас държа, че какво и да извади епъл ще се намерят балъци, които да си го купят - не заради качеството и технологиите в него, а само заради емблемата ! Защото в момента по отношение на смартфоните епъл са много назад, в сравнение с конкурентите, а причината да се продават, е само заради името, създадено от гениалните инженери в миналото, когато наистина създаваха иновативни продукти, а не като сега да се чудят как да изкарат пари от i-зомбитата ! И как точно си сигурен в качествата на нещо, което дори не си виждал ? Зомбиран си здраво ...