Коментари - Събота е най-лошият ден за онлайн търговията | IT.dir.bg
назад

Събота е най-лошият ден за онлайн търговията

Българите предпочитат да пазаруват в петък, сочи проучване.

Обратно в новината

Коментари - Събота е най-лошият ден за онлайн търговията | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От личен опит, най-много се отваря сайт в понеделник и по принцип е най-добре понеделник-четвъртък. Петък вече има солиден спад. А събота и неделя спада е над два пъти. Вероятно зависи и от типа на сайта, и за каква аудитория е.

Абсолютно е така.

Хубавата българска дума "ретаргетинг"... Мдааа...

Събота е светият ден на Господа, който е осветен за вечността. Този ден ще се почита вечно от човеците, които обичат Господа, изпълняват волята Му и Му благодарят за всичко, което е направил за нас. Господ създаде вселената, Земята и всичко що е в тях за шест 24 часови дни, а на седмият ден, който е събота на Господа, си почина от всичките дела. Този ден е паметник на сътворението и белег на Неговият абсолютен авторитет за нас. В този ден човек остава всиките си светски дела и се посвещава на Господа. Не само с хляба ще живее човек, но със всяко слово, което излиза от Божията уста. За да може да живее винаги в правда, любов, смисъл и в подкрепа на живота през вечността. В краят на творческата седмица Господ установи ритъма на седмицата и от тогава вярващите празнуват съботата на Господа всяка седмица.

луди има всякакви... :)

Изход глава 20 "8 Помни съботния ден, за да го освещаваш. 9 Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела; 10 а на седмия ден, който е събота на Господа твоя Бог, да не вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито добитъкът ти, нито чужденецът, който е отвътре вратите ти; 11 защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко що има в тях, а на седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети."