Коментари - Човешкият мозък достигнал пика в развитието си | it.dir.bg
назад

Човешкият мозък достигнал пика в развитието си

Възможностите на човешкия мозък са достигнали своя предел. Законите на физиката и физиологията вече не позволяват значително да се увеличи мисловната дейност на хората, установила група учени от университета в Кеймбридж.

Обратно в новината

Коментари - Човешкият мозък достигнал пика в развитието си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мозак на човек които е бил ив з00години ли е това???????????????????????пак нжкои се прави на учен и знаещ. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е по-тъпа новина, не съм чел! Да не говориме колко па тия "учени" са в час. Ние ползваме толкова малко от потенциала на мозъка ни. Ако е така и всеобщото затъпяване е пикът на мозъчното развитие, плашим се!!!!!

ха-ха,тези тъпи англичани с техните тъпи изследвания са ми много смешни

Тия пак са гледали мозъка на някоя кифла. Там едно влиза-едно излиза. Няма капацитет за повече.

А тия в Кеймбридж ще оставят ли на мира министъра на вътрешните ни работа? Не им ли писна да го ползват за опитите си? Толкова му е мозъчният капацитет и това е!

Еми как няма да е постигнал пика... само като отидеш в магазина да си вземеш нов телевизор ти дават упътване от 200 страници само за да разбереш как да си пуснеш програмата.... То не са безмислени функции, и простотии... Отвсякъде ни запълват мозъка с ненужни глупости...

Ами спри да гледаш телевизия и всичко ще се оправи. Хем ще спестиш някой лев, хем ще ти се освободи мозъчен ресурс. Аз отдавна не гледам телевизия и изобщо не ми липсва.

Не гледаш телевизия щото киснеш в нета. Ако си мислиш, че това ще ти освободи ресурс, значи ресурсът ти вече се е изчерпал.