Коментари - Клиентите на Apple са най-лоялни | IT.dir.bg
назад

Клиентите на Apple са най-лоялни

Международна анкета проучи потребителската лоялност към марката Apple. Проучването установи, че при мобилните телефони най-лоялни са собствениците на iPhone.

Обратно в новината

Коментари - Клиентите на Apple са най-лоялни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Apple води до пристрастяване,който притежава го знае,останалото е плюене от хейтъри които не могат да си го позволят

води до пристрастяване, защото толкова е акъла пич.

iPhone, iPad, iСиктир, като дават пари за всичко как да не са лоялни ;)) Малоумна американизация :))

Хахахаха! Горздето наистина е кисело, момчета. Вместо да пишете глупости, просто пробвайте Епъл. От друга планета е. УинФоун също е много добро. Най-бъгав и объркан е крадения Хандроид:)

Ами пробвам всичко, това ми е работата. А , че е направено за малоумници НЯМА никакво съмнение! Иначе лоялен клиент е КЛИЕНТЪТ, КОЙТО НИКОГА НИЩО не купува!

The phones are getting smart, but the people dumb.

Indeed!

Купувайки устройство от Епъл пред потребителя има два пътя, единия е да плаща като луд за аксесоарите и необходимия му допълнителен софтуер а другия е да стане специалист по заобикалянето на наложените от Епъл ограничения. Нормално е човек който се е потил над айпод,айфон и т.н влагайки пари и нерви по-скоро да си вземе пак от същото с надеждата че вече му знае номерата и няма да хвърли на боклука вече купените скъпи аксесоари, а и така няма нужда да си признава че се чувствува прецакан.

И ти, както повечето коментиращи тук противници на Епъл, си виждал продуктите им само на картинка. С друго не мога да си обясня извънредно невежото ти изказване.

Ами да те питам тогава какво прави iPod при синхронизация с компютър а и за какво служи jailbreak:) Ако отговориш верно на поставените въпроси ще ти е ясно защо нормален потребител няма да ръси пари за Епълски продукт.

ем, че как от от секта лесно се не излиза :)

"най-лоялни" може и да означава "най-големи баламурници"

+1

+1

Гроздето е кисело, нали момчета? :)

Че защо да е кисело - всеки може да си купи айфон поне от 3 години насам. Андроидите струват горе-долу същите пари. А за МакОС не коментирам - първата работа на всеки мак фен е да инсталира уиндоус в паралелс ;)

Когато гроздето наистина е яко кисело, да го преглъщаш от лоялност към градинаря е меко казано тъпо.

Айде стига се надувахте! Не само глупаците могат да си позволят АйШитните, другите просто не искаме, не че не можем. ;-) :-)

Мацка, що мислиш, че всички трябва да са бедни?