Коментари - Микророботи ще плуват във вените ни | IT.dir.bg
назад

Микророботи ще плуват във вените ни

Учени създадоха микроскопични роботи с формата на акула или скат манта, които ще могат да плуват в човешките вени.

Обратно в новината

Коментари - Микророботи ще плуват във вените ни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чети си новините на айфоня яж пуканки и се радвай на научните постижения. Утре ще ти пуснат филмче как кацат на Марс, както пуснаха за Луната и т.н.

И земята е плоска!! Не забравяй!

Dimitar Todorov

...и куха

Калифорния? А аз реших, че са ги създали в магаданския високотехнологичен институт в чукотка ...

в Калифорния разбира се, къде другаде, само побърканите говедари се опитват да се гаврят с човечеството, чудят се каква нова болест да измислят!

тия са нагли до безкрайност! само руската авиация ще ги оправи!

Науката си е един ГОЛ МАТЕРИАЛИЗЪМ. От човека зависи дали духът ще властва НАД НЕГО или МАТЕРИЯТА ще властва над духа. Сега тези микророботи могат да се използват за лекуване на БОЛЕСТИ И да се СПАСЯВАТ ЖИВОТИ, но някой ЛУД може да ги използва и да ПРИЧИНЯВА БОЛЕСТИ. Материалното само по себе си не е нито добро, нито лошо -БОГ така е съдал света, ЗАВИСИ ЗА КАКВО се използва. Това е простата аритемтика.

synergie

Ако си обяснявахме всичко с израза "Бог така е създал света", ти нямаше да си доживял преклонната възраст на която си и да плещиш глупости по интернет.

СПОКО МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ВЕЧЕ СТЕ МАРКИРАНИ С НАНОЧИП БЕЗ ВАШЕ ЗНАНИЕ И СЪГЛАСИЕ . ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ НАНИТИТЕ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ СА В КРЪВОНОСНАТА НИ СИСТЕМА НО ПРОСТО НЕ СА АКТИВИРАНИ . ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА БЪДАТ СЪЗДАДЕНИ РЕПЛИКАТОРИ ..... ЗА СПРАВКА КАКВО Е РЕПЛИКАТОР ГЛЕДАЙТЕ СТАРГЕИТ SG1 8 СЕЗОН И ЩЕ ВИ СЕ ПРОЯСНИ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ.

Много фантазирате. Има неща които не са във възможностите на човекът.

Грамотността е едно от тях :)

ще плуват във вените ВИ. Опитате ли да ги пуснете в моите, в главите ви ще заплуват оловни "роботи". Живеем във време толкова близо до Оруеловите "1984", "фермата", че не е за разправяне, а тук четем детска приказка за лека нощ в която се разправя за добричките феи-учени и техните вълшебни микорроботи. И нито ред критичност! Нито едно задълночено разсъждение върху рисковете. Думи нямам. Журналисти ли сте или ботове?

Споко бе, човече. Нивото въобще не е такова, каквото го описват медиите. Всъщност, това им е целта - да те убедят, че живееш във век на научни чудеса, а истината е, че науката буксува много яко напоследък.

Напълно съм спокоен, но не съм заспал. Парил съм се достатъчно и съм знам какво става. Номера е да накарат обществото да се съгласи на първия път - както със всички безобразия до сега. След втория път заспалото общество пита "абе от три пъти става ли се п*". Затова е важно да се отреагира и то остро - иначе ще продължат да спят, а така поне един-двама ще се събудят. Да, може и да е само реклама на мокрите им фантазии, ама спокойно може и да е опипване на почвата доколко стадото ще се съгласи да го чипосват. При всички случаи, в този вид ситуации е по-добре първо да стреляш, а после да питаш, за да не се усетиш, че много си се заприказвал като в оня виц.

"Микророботи ЩЕ плуват във вените НИ" От новината не разбрах няколко неща: 1.КОГА ще плуват в моите вени? 2.Щом ЩЕ, значи това ще бъде задължително (демек във вените на ВСЕКИ човек ще цъкат). 3.За артериите и капилярите няма ли да има? 4.Аз роб ли съм вече или трябва доброволно да се съглася,че да ми сложат чипа и да ми щъка тенекето из вените ми?

На бас, че и сега си носиш чипа съвсем доброволно навсякъде и винаги?

Но с тази разлика, че може да го хвърли, изключи, остави, смени и т.н. Което няма как да стане, когато чипа е наврян в тебе. Тогава тебе могат да те изключат, оставят, захвърлят и т.н. Усещаш ли малката, тънка, почти незабележима разлика или имаш нужда от лупа?

А хлебарки с размерите на Хамър кога ще почнете да правите, че руснаците ви предвариха.

Вероятно когато и последната единица техника на ИД бъде поломена; тогава ще трябва да минат на алтернативни планове, като например гигантска хлебарка-камикадзе ;)