Коментари - САЩ постави Alibaba в черния списък | IT.dir.bg
назад

САЩ постави Alibaba в черния списък

Китайският онлайн гигант в търговията Alibaba се завърна в черния списък на САЩ за търговци, които продават пиратски копия на продукти.

Обратно в новината

Коментари - САЩ постави Alibaba в черния списък | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Fuck The B. Естествено, че съм примат, нали съм човешко същество тъпако за разлика от теб, който си някъде между хлебарките и пучите въшки.

фалшификат е едно нещо, когато твърдиш че нещото не е това което е а нещо друго. Iphone -clone и безбройните подобни на всички марки, клонинги и копия са точно това - клонинги и копия. Те не са фалшификати щото производителите им не твърдат, че те са оригинала. пазарувал съм доста неща от Алиекспрес. Системата им за спорове и оплаквания действа идеално. Спорил съм и са ми връщали част/всички пари много пъти. Проблеми до сега съм нямал. Явно просто на Амазон и Ебей не им утърва да се конкурират с Алиекспрес. Знаят, че китаеца с времето ще ги смаже.

ЛОЛ... този сайт не беше ли собственост на Яху? Една съвсем американска компания... верно, че Мариса я продаде, ама през 2012 си беше съвсем американска...

Fuck the fucktheEU. Ти не си ли чувал за китайски ментета бе или току що падаш от Марс. Кретен.

в гъза ти приматски

FuckTheEU

сащ не търпят конкуренция. Всичко що е чужд аналог на техните сайтове влиза в разни черни списъци и им измислят някакви санкции.

И що другите не ги санкционират тях и не ги сложат в черни списъци та да стане твойта. Къде е пречката.

Абе ти в ред ли си? Те командват, затова никой не може да ги санкционира. Малеее и такива прости неща ли трябва да бъдат обяснявани.

Браво на Доналд - президент със замах!

Аз гледах откъс от епизод от анимационният сериал семейство Симсън правен около 2000 година, в което дават президенстките избори и надпреварата между Тръмп и Хилари. Съшите дрехи, накити и жестове. Същите места. Страната на свободата. Каква ирония. Америка скоро ще бъде страна затвор по волята на звярът - папството. Клипа "Уолтър Файт - Картата Тръмп" дава много интересна информация по темата.

така конкуренция не се бори! обаче американците така действат :) бутат конкуренцията в черни листи... събориха нашето производство на компакт дискове с подобни забрани... няма да им се получи обаче с китайците и руснаците... китайците изтрепаха всяква конкуренция и американоидиотите се чудят к'во да правят... добре че са китайчааттъ:) та видяхме евтини стоки па макар и не много качествени... ако бяха японски, немски, сащ или други западни, то щяха да са в пъти по-скъпи и само щяхме да ги зяпаме на некерманчета както едно време... от китайските платформи за търговия можем да си намерим фирми дето да ни брандират било то всякакви часовници, таблети, смарт устройства и т.н. просто си давате какво да ви логото и определена бройка... и вече имате собсвен бранд! ако опитате подобна услуга от сащ или швейцария, то ще кихате хиляди евро или $ работете с китайците! вземат малко пари и доставят дори безплатно:) кеф неописуем! със сащ не може така да се изкефите:) с любимата ви русия така не можете да с еизкефите! засега само с китайчулята можете... т'ва е положението и на западняците това не им се харесва :) южнокитайските автомобили са в пъти по-евтини и по-качествени от западните! факт! 4ао

Listofautomobilemanufacturersof_China и изобщо сума такива листове:) за всякаква китайска манифактура може да се намери в нета :) обаче не са като list-овете на американските идиоти със забрани, а списъци с мноооооооооооо компании дето ПРОИЗВЕЖДАТ всякакви неща! да не говорим и за южнокорейските коли дето също са в пъти по-евтини и по-хубави от западните таралясници... мно' ясно, че хората ще предпочетат китайско и друго азиатско, а не западното измекярство!

Само аз ли се изсмях като прочетох Алибаба таобао :D :D :D

ВЪЙ! И какво от това?

Абе Що не погледнете eBay и Амазон, че са заляти с китайски ментета и колкото и да се оплаквам нищо не правите по въпроса (eBay)!!!

ЕДИН СПЕЦИАЛИЗИРАН ФРЕЗЕР МАЛЪК РАМЕР : - Е 6 ДОЛАРА ПРЕЗ ТЪРГОВЕЦ ОТ АЛИ БАБА (9 ДОЛАРА С ДОСТАВКАТА) - 7-8 ДОЛАРА ПРЕЗ ТЪРГОВЕЦ В УНГАРИЯ (10 ДОЛАРА С ДОСТАВКАТА) - 25 ДОЛАРА В САЩ С ДОСТАВКАТА ... И ВСИЧКИТЕ РЕЖАТ ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН .. БИХ КУПУВАЛ ОТ УНГАРСКИТЕ ТЪРГОВЦИ КИТАЙСКИ ФРЕЗЕРИ , ОБАЧЕ ПРИСТИГАТ ПО-БАВНО ОТКОЛКОТО ОТ ХОНГ КОНГ. ... ЗАТОВА АМЕРИКАНСКИТЕ КОМПАНИИ МРАЗЯТ АЛИ БАБА :))) ... ОТ ЕВРО-ДОСТАВЧИЦИТЕ НАЙ-ДОВОЛЕН СЪМ ОТ АНГЛИЧАНИТЕ , ПОНЕЖЕ ИМАТ ДОГОВОР МЕЖДУ КРАЛСКАТА ПОЩА И АМЕРИКАНСКИТЕ ПОЩИ:) ...

Баш от алибаба не съм купувал, само от али експрес, виждал съм неща дето не намирам другаде на добра цена (чипове) но не съм се осмелявал, сигурно е, че ако го нямат ще пратят фалшификат. Но от месец-два насам получавам поне по 5 спама на ден да си купя "gold membership" за да ми тръгнели продажбите през тях (глупост и половина, секторът ми е малък от типа "всеки знае всекиго" и съм се листнал там просто за да ме има). Що го обърнаха на злокачествени спамери не ми е ясно но това направиха, не беше такова чудо до неотдавна.

КИТАЙСКИТЕ ХАКЕРИ ОТ ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ СИ ПАДАТ ПО ТАКЪВ СПАМ ... ПРАВИЛА : - КУПУВАМ САМО ЖЕЛЕЗАРИЯ - ЕЛЕКТРОНИКА КОТО Е МАСОВО ПРОИЗВЕЖДАНА - ПУСКАМ ОБЯВАТА С ПЪРВО ИЗРЕЧЕНИЕ "НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ НА ОФЕРТИ ОТ ФИРМИ ЧИИТО ПРОИЗВОДСТВЕНИ МОЩНОСТИ СЕ СЪСТОЯТ ОТ ТЕЛЕФОННА ЦЕНТРАЛА И 10 ТЕЛЕФОНИСТКИ " ТВА ИМА ЯК ЕФЕКТ :))

кво от това .Те САЩ отдавна са в черния списък на 2/3 от света и както се вижда нищо добро не им се случва а ги чакат още унижения и свиване .Те кой ли не слагат в черни списъци.То не бяха европейски банки, аватомобилви копмании, Фолксавеген и прочие.А ма кво да правиш когато само за 15 годино сами си унищожиха 55 хиляди завода с 22 млн.безработни.Сега е късно за списъци.

Колко много разбираме като седим пред компа в ж.к.-то и теглим нелегални филми.....

НА ПРАКТИКА ЕДИН БЕДЕН ИНЖЕНЕР МОЖЕ ДА СЕ ОБРАЗОВА САМО АКО ИЗПОЛЗВА ПИРАТСКИ СОФТУЕР:)) ... ФЛУИД ДАЙНАМИКС , КАД-КАМ , ЕНЖИНЕЕРИНГ ПРОГРАМИ ЗА ПРОЕКТИРАНЕ В ХИМИЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ, ЗА ПЛАТКИ , ОБУВКИ И Т.Н СТРУВАТ ХИЛЯДИ ДОЛАРИ И АКО НЯМАШ ПИРАТКА ДА СЕ НАУЧИШ СТАВАШ САМО ЗА ТРАКТОРИСТ :)) .... ФИРМИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ ГИ ДАВАТ БЕЗПЛАТНО НА МЛАДИТЕ ХОРА , А ИСКАТ ДА ИМАТ КАДРИ :))

Що ти не го ли правиш?