Коментари - Руснаци пренасяли алкохол в... космоса | IT.dir.bg
назад

Руснаци пренасяли алкохол в... космоса

Руските космонавти вкарвали тайно алкохол в скафандрите си, за да могат да пият в космоса.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци пренасяли алкохол в... космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой от тези космонафти ми се струват с тежки алкохолни зависимости и опасни себе другите в космически условия, отделно премахването на цялата техническа документация е също опасна и застрашаваща авантюра. Все пак находчивостта им донякъде е забавна.

Прави впечатление как дираджии се правят на честна и балансирана медия - покрай възхвалата на всичко съветско (пардон - руско), пускат и по една две публикации с тъжните истини за путинска Русия - и това само за да прикрият факта, че са на грантове от Форум България-Русия на Светлана Шаренкова и прочее ФСБ организации. (Забележка - ФСБ НЕ Е Формация Студио Балкантон)!!!

От тези алкохолици не става никакъв чеп. Пияна деградирала на ниво ДНК нация.

Бояришника е най-подходяш за руските космонаФти

Краварите си предпочитали метаамфетамините, обаче, НАСА така и не успели да проектират безопасна "кухня". Затова краварите така и никога не направиха собствена орбитална станция.

А докато се разбере кой е най подходящата спиртна напитка за консумация в космоса колко вида бълбук се изпи и идея си нямате.

А космически катаджии с луноходи не е ли имало?

Хм. Че това си беше публична тайна - всички руски космонавти на борда на руската космическа станция Мир се черпеха с коняк. Не знаех само че го пренасяли нелегално. Мислех че им разрешават по малко да си носят, за да не колабират от липсата му. Това с киселите краставички на корема е истински хит! Отдавна не съм се смял така от сърце!

Алоу сороспетините, благодарете на дирниците, че ви пускат по нещичко за храчене, иначе ще пукнете от глад. Даже и копейки йок.

малеее, това и през ум не ми е минавало, но явно в раша всичко е възможно, бас държа, че отдавна са си спретнали на МКС инсталация за самогон от отпадни човешки продукти (лйна)... хаха

Инсталацията за самогон от отпадни човешки продукти се намира на Раковска 134 в София. Там ти си главен технолог.

По случая ще отворя бутилката Арарат 15 годишен, за който все не оставаше време и място.

А на мен са ми разказвали за Рукавишников -това е в ерата, когато за пръв път България ставаше космическа държава- та промушили коняк поморие 5 звезди, и оня така се нафиркал в космоса, та Г.Иванов- той пък носел на пиене - спасявал сам космическия кораб в аварийна ситуация

Че то ако една ушанка не пие и не е повечето време в несвяс не е никакъв руснак:))))))))

Ами така е целия свят се крепи на българите. Само че по време на престоя на Рукавишников и Иванов нямало нештатни ситуации на станция.

Май единият двигател е отказал. Интересното за Георки Иванов е, че пулса му през целият полет е бил от 72 до 74. Преди поне са го водели за най-спокойният космонавт. Иначе са му сменили името, че Какалов не звучи добре на руски. ;)

Целия полет е проблемен. Имало е много нещатни ситуации. Има и неуспешно скачване ... за повече инфо намерете книгата на Георги Иванов "Моя полет"