Коментари - Кои модели на Apple ще се ъпдейтнат до iOS 11 | IT.dir.bg
назад

Кои модели на Apple ще се ъпдейтнат до iOS 11

Новата операционна система на Apple - iOS 11 ще дебютира на 19 септември, като вече се знаят кои са iPhone, iPad и iPod моделите, които ще се обновят до нея.

Обратно в новината

Коментари - Кои модели на Apple ще се ъпдейтнат до iOS 11 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм с 4ка S и WindowsXP, мисля да се доунгредна до 3.11

Давай до DOS 6.22

Колко сте жалки всички тук, не е истина. Все едно чета някой геймърски форум от преди 10 години как лапета се джафкат кое е по-добро - PS3 или XBOX.

Ми не чети, бе!

еми, не са познали. моят 6+ и айпад про 13' ще си останат на 9.1 и 10.3 съответно... летят машините и никви намерения нямам да ги забавям.

Хехе това го поше в сайта на Апул от преди лятото. Естествено, че ще се ъпдейтнат всички след 5ЕС. Все пак това е iPhone, който се грижи за софта а не някаква си шарения дето ъпдейтва телефони само до 1 година след производството им. 5ЕС е модел отпреди 5 години!!!!! Кога Андроид на 5 годишен телефон?! До скоро на Нексус го ъпдейтваха и вървеше, като ЗИЛ 131 т.е. бъгаво и лагаео. А iOS 10.3.3 на 5ЕС хвърчи. Абе Апъл и ЦСКА - нумеро уно!

5S е модел анонсиран преди точно 4 години, не 5. Примерно Нексус 4 е отпреди 5 години, но е с 2гб памет и работи чудесно с Андроид 7.1. Айде сложи на тоя 5S iOS правена за 2ГБ рам, да видиш как ще работи . Помня на 3GS как работеше iOS 6.1. Няма нужда от такъв мазохизъм.

Забравяш, че новата шит ос има доста по-малко функционалност от андроида отпреди 2-3 години..... Аз съм си с 6.0.1 и доста шит ос-и ще минат, докато настигнат 6.0 по удобност на функциите и самите функции.

Нищо не забравям. Ако и акъла си не бах забравял до преди 6-7 години то още оттогава да бях сменил Вонмобилето и ХТЦ с ифоня а не чак след Лумията ми. Между другото Винфон е по-добрата измежду нея и Андроид - не забива като шаренията.

https://link/2017/09/12/iphone-x-benchmark-test-leak-a11-chip-performance/

Но, за сведение на фатмака, жилището ми е 350кв.м с 1200кв.м. двор на 10км от центъра на София. В единия от трите ми гаража има автомобил в цвят Rosso corsa... ------------- РЕВА!!!!!! БУУУУУУУ МУХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХА

Притежаваш ФЯАААТ? УАУУУ!!!

Фати , :-)

ее 2017 - доживехме мултитаскинг и на ябълките :)

26371962, да беее! Разбрахме, че сте бедни, че живеете в панелни жилища и че мразите Епъл, а харесвате пластмасови жълти ксиомита! Нема нужда да омрънквате под всяка статия в технологии!

Какво се мъчиш да му обясняваш на тоя. Той си каза - пише щото няма какво друго да прави. Изказва се уж "компетентно", но така може да звучи само за някой който не е ползвал Apple и си няма идея за какво иде реч. Андроид устройство на 6 годими дето да се ъпдейтва до най-нов софтуер не съществува, това е факта. Ама може ли в глава с тапа мозък да налееш. Остави го да си се хаби и философства пред останалите Андроидки. На мене лично не може ми повлияе :)

За какъв Х ми е да пускам нов софтуер на стар хардуер? И за какъв Х ми е да ви влияя, то е ясно, че на гладките ви и полирани до блясък мозъци на вас с фатмака отгоре нищо не може да захване. Но, за сведение на фатмака, жилището ми е 350кв.м с 1200кв.м. двор на 10км от центъра на София, не като неговото в Якоруда. В единия от трите ми гаража има автомобил в цвят Rosso corsa... Вие ползвайте точно каквото искате, само не ме убеждавайте, че е най-доброто, оставете ме аз да си преценя. Всичко, което съм изписал е заради такива фанатици като вас, които още преди да са пипнали нещо обявяват колко е велико. Еми... ние останалите не сме толкова заблудени, искаме да пипнем, преди да купим, да знаем един вид за какво си даваме парите. Особено ако сме пробвали прехвалените продукти и не сме били доволни от тях, както е в моя случай...

Преведена рекламна статия, поставена в раздел "Технологии"... Интересно... Функциите на новото приложение "Files" ги има в в Android от версия 4. Dropbox предлага същата функционалност от има-няма 3-4 години. Galaxy Note 2 (2012) работеше без проблем с две едновременно отворени приложения на екрана. Виртуалната реалност е факт в Android от 2014-а година. За добавената не знам, не ползвам. Любопитно каква компресия са добавили за снимки, че ги смачква до двойно по-малък размер. App Store-а не мога да го коментирам, беше отдавна когато го ползвах. В общи линии, след като не представиха нищо съществено при устройствата, няма нищо съществено и в софтуера така като гледам, освен компресията на снимки, която ми е под въпрос дали е толкова ефективна, колкото я рекламират...

Вместо да се питате, да бяхте прескочили до Купертино и да разберете повечко за технологиите на този етап. Е, това едва ли ще Ви е възможно. Каквото и да обяснявате, всички се опитват да подражават на тази компания.

Обикновено от Октомври-Ноември до Февруари-Март съм в Калифорния, че сега е голяма жега там. Иначе за технологията се чудя, понеже по една или друга причина съм прекалено наясно с технологиите за компресия на звук, видео и статични изображения.. Най-много Apple да са открили Wavelet компресията или, че като приложиш smooth филтър да убиеш детайлите магически размера на компресирания файл намалява. В рекламните им описания никога не е имало технически детайли, защото иначе много лесно разбираш, че ти продават претоплена манджа като абсолютно свеж продукт.

Е, как да няма нищо съществено - опитват се да наваксат няколко години изоставане ...