"Армия" от 300 000 хакери атакуват руските сайтове

Още в началото на войната вицепремиерът на Украйна отправи призив за създаването на отряд от кибер доброволци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега не е ли война?

Xa-xa-xa !

Радиостанциите и другите средства за комуникации на руснаците са лампови и или пощенски гълъби, няма как да им повлияете през Интернет, уважаеми хакери ... ха, ха, ха.

тъпа и безмислена статия. Типично за Дира

И защо мислите че пък че няма 300 000 хакера работещи и за Русия

Не, специална ИТ операция с цел стабилизиране и подсилване на Руската комуникационна инфраструктура.

руските хакери не са толкова добри. мани ги.

Педали нищо повече

Ле леее,колко сте нагли.... Крадецът вика -дръжте крадеца. Целият свят е буквално бомбандиран от руски хибридки,а дир-а тръгнал да ни просветлява за страданията на руснаците.

Абе те да внимават руснаците да не им спрат ток, че ще трябва да правят атаката на свещи.

Ехееее по добре напишете 1000000000000000 да хваща очото! Голяма пропагандаааа! Урааааааааааааа за Украйнаааа! сигурно 299 000 от тях не знаят какво е процесор! Тея Руснаци много яки бе! Егати защитите имат…. щом толкова хакери атакуват трябва да нямат един работещ сайт и то безвъзвратно неработещи!!! Да са със затрити дори и бекъпи! Ураааааа да живеее фейкнюзааа!

Съсипвай болшевишката измет.

А защо американците и техните съюзници плачат че са хаквани много често? Помня последно им бяха спрели нефтопроводите. Сега УСА господата да не изреват на умряло като им спрат тока и печатницата за долари.

Досега уж имаше само злосторни руски хакери,които пречеха на демократичните държави- сега се оказа ,че имало и демократични хакери.

Всъщност си разбрал погрешно от многото филми които гледаш. Хакерите са хора които не обслужват държавни интереси, а каузи. Може да си сигурен, че една голяма част от тези са руснаци.

Ко? Сигурно и в Дядо Мраз вярвате?!?

ахаха, знаеш ли кои са болшвиките?!? Другарите от лявата демократическа партия на САЩ. Не се майтапя, ама изобщо. Явно никак не си в час.

Тези 300 000 да не са участници в телеграм, които си нямат на идея, защо са там... 300 000 в група, а хакерите са само групата от пентагона...

.

една армия, то едни хакери....

Kenn1111

Тая простотия някой вярва ли я.

Що трол реве на умряло тук за най-свидното си- Матушката расия

Много голяма тази “армия” от мерзавци бе! Само страхливците воюват така, и американците и сие :D! Дотук с квалификациите, фалшива новина е това…

Следва армия от 1 000 000 врачки да уручасват врага...

Да се молят само руските хакери да не почнат да връщат!.. Щото оне'е са опасни. Имаха бета на Longhorn, още преди официалната премиера на ХР.

Напротив!

По един автомат, 10 патрона и на фронта ! Това е помощ, а не хакване на никому ненужни системи.

Много от тях са Руски хакери бе мамин сладък :) IT Обществото в Русия е доста по наясно с реалната ситуация ! Примери много. Например във финтех да речем. Огромно количество на крипто платформи, които са руски и китайски почнаха да даряват към Киев и да блокират плащания на локализирани в Русия сметки реални сметки. Дори затварят профили на не анонимни портфейли пт русия. За Хакери в Дарк и тн. да не говорим. Там от много години, голяма част са руснаци и не са никак про Путин. Та опорката ти не минава тоя път. Позапознай се, Поне е публично и може да "чекнеш" преди да говориш.

хакват на леля маша сайта за каша.

а ти си светил с джобното си фотоволтаично фенерче на хакерите. както и тоя, който е пребролил 300к хакера. фейкали.

ма недейте така как Дядо Мраз това е руско! Вярват в Дядо Коледа, чернокожия травестит.

Слушай какво малкия ЛУк, Като искаш да говорим сериозно, ше ти задам един въпрос, а ти ако си умен, веднага ше се сетиш за отговора: защо Питон започна операцията в разгара на ковида в Европа, а не между 14та и 20та, при условие, че минските споразумения, но които той се осланя са нарушени още през 2014та или по-точно стоят неизпълнени оттогава насам? Хайде, задействай логиката и помисли!

*Путин (андроид + дир)

Я, а американците как обвиняваха руснаците, сега слепи ли са. Или сега хакерството стана демократично.

ЗАБРАВИ ДА КАЖЕШ ЧЕ АНОНИМНИТЕ СА ОТ ЦРУ СЪР

да гръмнеш случаен човек на улицата е престъпление. да гръмнеш човек на улицата, който вече е стрелял по тебе, за когото ти си случаен човек, е законна самозащита.

Който копае гроб другиму, сам пада в него! С руските камъни по руските кухи глави ! Да ти е честито Путьо