Астрономи откриха различна по размер черна дупка, поглъщаща звезди

Обектът се намира на 740 милиона светлинни години от Земята в галактика-джудже

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да я кръстят 6i6i!

Мъск кога ще прати хора там? Спейс кекс? Почва изпитанията разбрах, като за начало ще се тества кофа за боклук опакована с тоалетна хартия за иЗолация от прегряване

Какво ще правят с главата ти, че не разбрах?!?

Браво !

Като стана дума за черни дупки, любопитен съм още колко дена ще отнеме на Дира да ни осведоми, че поредният" силоз на Маск отново* се е взривил? И че между другото е пробутал на нюйркчани абсолютно непригодни респиратори.

Фактите са по други: 1. Не се е взривил. Мина няколко успешни изпитания и едва след няколко теста и по-яко напъване се проби, за да има взрив трябва експлозия, а тука има по-скоро нещо като имплозия, а и следващия макет МК4 вече е готов. Мъск обяви, че ще има поне 20 такива макета, този е едва 3-тия. Ще има да подскачаш щасливо поне още 10 пъти, с тоя вакуум в тиквата ти. 2. Респираторите са си съвсем пригодни. Това са китайски вентилатори за апнея, които стават за по-леките случаи за вентилация с което може да се спаси пациент преди да достигне тежка степен, където вече се използват мощните вентилатори. Мощните вентилатори се ползват само за тежките случаи заради ограничените количества, но човек стигне ли до тях шансовете за излекуване рязко намаляват. Заради вентилаторите - 1200 на брой дарени от Мъск хората в по-леките случаи получават вентилатори и там вероятността да се спасят нараства значително и не малко хора бяха спасени със същите тези дарени вентилатори на които се присмиваш. Освен това с малка елементарна преработка в самата болница тези вентилатори стават и за тежките случаи и на много места вече направиха и правят тези преработки. 3. В същото време Мъск и Тесла почнаха производство на вентилатори по лиценз на Medtronic и вече първите изработени са разпратени по-болници. А Мъск раздава тези вентилатори безплатно по цял свят, стига да има заявка, като за разнасянето се ползва мрежата на Тесла. Т.е за да дойдат няколко такива до нас ние ще трябва да си осигурим транспорта от Германия. 4. Та путлерастче нещастно пак настъпи мотиката

Малко са щото са изядени!

кво ли ще рече туй: "тази дупка е доста по- обширна от посестримите си..."

че там е бил някой средна хубост. Между японец и негър....с подходяща големина.

Искаш да кажеш между на китайка и на негърка...

Аме верно някои от редакторите ви не са добре. Пускайки такива статии, просто намалявате желанието на хората да четат и смислените ви статии. Губи се доверието в качеството на това, което публикувате и човек престава да отваря и смислените неща, защото си казва - "Това най-вероятно е като отая простотия, нема да си губя времето с него".

И кое не ти харесва на статията? Че е за наука? Не може всички статии да са за оръжие или телефони. Има и други важни неща в този живот!