Коментари - Създадоха специален бадж за следене | IT.dir.bg
назад

Създадоха специален бадж за следене

Технологията за следене разчита на устройство, което служителите носят на връзка около врата и е неразличимо от нормален бадж.

Обратно в новината

Коментари - Създадоха специален бадж за следене | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и ще записва в кен.ефа дали се напъват или не, какво са яли-по миризмата и как храносмилат. И ако не се възбуждат физиологически, възникват въпроси като - защо, как, а дали, не е или пък да. И определено, най-вече - ама защо не се чувства щастлив като наш работник. Колко съмнително е това и мнооооого такива...............

А отчита ли етническата принадлежност? Щото по-тъмно "зелените" ни предсъавители (това е от един виц) са доста по-емоционални. Това важи и за взички южняшки нации де.

После да не се чудят защо някои хора не искат да създават деца. Роби - роботи за скапаните им човеко - ферми. Ебете се в гъза нещастници.

Колеги роби, харесва ли ви идеята? Всички се възмутиха от чипирането, за това господарите дадоха малко заден ход и решиха първо да го минат на бадж. После на чип. А могат ли да си го наврът на едно място отзад под кръста.

gonzales

ще намерят начин да го внедрят под формата на лично предпазно средство или за друг повод и пак ще сме длъжни да го носим.

"това позволява да се предскаже доколко ще бъдат продуктивни и щастливи в работата си" Щастлив???! Докато работя???!Тези хора в ред ли са?

Явно не си бил на запад. Поне в Америка, а явно и в ЮК е така, трябва да си "щастлив", иначе вън. Ще намерят друг който успешно ще инсценира щастие. То всичко им е такова тука, инсценирано.

Първо доброволно (съмнявам се, ама така казват в началото за всички злини) после доброволно, докато се напише на челото 666. И който няма число на челото ... зле му се пише. Трябва да се спрат глупостите в зародиш, да не се превръщаме в чудовища.

Следващото ще го закачат на х*я да видят служителя кога пикае, кога ебе. Но това което ще регистрира е че е отебана работата.

Дааа , технологиите вместо да облекчават живота го правят по - тиежък

Определено няма да съм щастлив, ако постоянно някои ме записва. Тука имаме конфликт с ЕС закон, може би затова Англия иска да се отдели.

а за жените ще има специални тампони за следене,и после службите по миризмата ще преценяват коя е годна за работа

хората няма кво да ядът, те бажове мажове нам'коси шми следат...

Тези, които имат хубави БАДЖаци никога не остават гладни!

следващата стъпка е примерно превишиш обедната почивка или закъснееш за работа - електрошок. за по тежките провинения ще има и експлозив, направо ти рязва главата.

Само въпрос на време е въвеждане на глобалния контрол.Те се га на животните задължително им слагат етикети, сега "доброволни" баджове, а утре протести на "пренебрегнатите без баджове"!

Хм! Нашата държавна сигурност, че и КГБ ряпа да ядат пред демократичните "партийни корпоративни функционери"!

Каква ти ДС или КГБ - то куриозно излиза, че отношението към робите отпреди хилядолетия е било по-милостиво, отколкото налаганите със сила технически изобретения за пълен индивидуален контрол днес.

Имате ли бУЙ за следене?

И на магаретата слагат такива хахахах шефовете се притесняват дали на магаретата им е готино настроението.... хахахахах ииииоооооо ииииооооо

Това е предпоследната стъпка преди четенето директно на мисли. Но е също толкова отвратителна. Ще преценяват дали служител е работоспособен и продуктивен по интонация, продължителност на разговор,нива на стрес, разходка, походка и т.н. На база срадностатистическа уравниловка и удобно променливи критерии за съответния бранш? А анализът да дава правомощия на чорбаджиите и поводи да отрязват от заплащане, защото служителите им не били на 100% 24/7 по измислените им критерии? Чудовищно! Създателите на това изобретение трябва да бъдат обесени. Без съжаления и без угризения.

Замаскирано под уж грижа колко са щастливи служителите, всъщност се цели тяхното принизяване до ниво животни, които да бъдат контролирани и следени. Откъде накъде ще бъдат дебнати, чак и с кого говорят, как спят и прочие. Това е чиста дискриминация работодател-служител и нарушаване на човешките права. Ай сиктир!