17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чудя се какво ли ще изсъскат сега келеметата плюещи по България и че сме нямали нищо в космоса след 1989 г.

Лиулин :) То името си е направо китайско...

И мине интересно, сега Гогов дали ще съобщи, че частите от ракета, които ще се разбият на Луната не са от Фалкън 9, а от китайска ракета Лонг Марч 3С, да видим плювачите тогава какво ще кажа сега

това са стандартни технологии. Или кристал с широка забранена зона който си променя проводимостта при наличието на радиация с енергия около нея или за по-високоенергийни полета се използва газ в напрегнато електрическо поле, което може и да звучи глупаво но целта му е като попадне квант радиация да предизвика газов разряд. Затова и напрегнато.

И какво ще изследват? Тези апарати Люлин не летят ли на уреди на частни западни и американски фирми. А тя технологият си е от времето на Вояджър. И каква е научната програма,. Дачев защо не си направи частна фирма и частната му фирма да сключва договори. Очевадно е, че нищо не излседват и данните му не вършат работа на никого. Освен на чуждите фирми. Това, което мерят какво значение има за науката в БАН.

То добре, но защо никъде не споменаватв световните медии, че има бг. апаратура там? Това фалшива новина ли е?

Дачев, нямаш ли съвест бе човек. Тази технология е от времето на Вояджер, нали ходи до САЩ, когато бе агент на ДС и част от Научно-техническото разузнаване, за да крадете технологии. Тази технология ти е от тогава и на приятелката ти Семкова. 3 годинки в НТР и после цял живот до пенсия и след нея върху краденото. Ами като си крал си направи частна фирма, защото точиш от обществените средства?

Да не говорим, че дори школа нямаш, защото краденкото си е само ваше.

Те много са като този. Продължават да продават откраднатото от времето на Народната република. Ченгета, сър! И на какво научиха тези след тях- на нищо.

На география ги научиха. От фирмата на Руменин.

То БАН не е ли частна фирма на пенсионерите? Те така се държат. Само че средствата са обществени.

"Въпреки секретните операции за кражба на ембаргови технологии НТР не успява да помогне за преодоляване на технологичното изоставане на комунистическа България от Запада" Цветан Дачев е бил сътрудник на Първо главно. И сега какво- ще ги чакаме природата ли да помогне, на тези, които не са крали , а искат бъдеще.