Бил Гейтс закупи първия си електромобил

Милиардерът е решил да си вземе един от най-скъпите автомобили на ток

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс закупи първия си електромобил | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално човека е избрал качеството. Тесла е грозна кола направена от евтини материали.

Със здраве да си а кара момчето :D

Бил Гейтс е нямал 30 когато си е купил 1то Порше.

Сещам се навремето в предаване за сравнение на автомобили, Топ Геар май бе. Тестваха американски спортен и Порше. Американец караше Поршето и се опитваше всячески да загуби. И си казваше, че иска да спечели американската кола. Американската кола я караше някакъв професионален състезател. Обаче колкото и да се мъчеше, Поршето бе по-бързо и онзи американеца го пусна на последната права да го изпревари. Коментираше колко са стабилни на завои Поршетата. Сигурно за Бил Гейтс най-естественото нещо е, да не се довери на Мъск. ;)

Американците никога не са правили състезателни автомобили, с изключение на 1-2 опита. Тяхната мания са “muscle cars”, което ще рече бързи на четвърт миля, което е по права линия. НАСКАР е основно обикаляне по кръгова писта с големи виражи …

пък ний европейците ритаме футбол, а американците американски футбол ... всеки с вкусовете си.

Тръмп сигурно е бесен, че чичко Били е предпочел германски автомобил пред американски. Предвиждам нови мита за германските автомобили.

Чичко ти Тръмп не може да направи всичко което му скимне, за разлика от фараона в кремъл.

мислех го за по-умен

Заглавието е погрешно. Трябва да се чете: "Бил гейтс си купи още едно Порше"

+1 . Запознатите все още помнят куриоза, когато Гейтс си купи Porsche 959 Coupe, лимитирана серия от 1988 (280 произведени бройки) и се оказа, че колата не отговаря на федералните закони и не може да бъде регистрирана. По-късно, съдът направи специално за него и за тази кола изключение, с ходатайството на Бил Клинтън. :)

чел си нещо някъде по диагонала не че Porsche 959 Coupe не отговаря на нещо, просто не беше минала стандартната тогава процедура за леголизация, която включва производителя да предостави 4 автомобила от съответния модел за краштестове. Сещаш се при лимитирана серия автомобили 4 от тях на практика да ги изхвърлиш няма как да стане. Гейтс нищо не постига със съд. Прави предложение за закон и с доза лобизъм го прекарва. Закона "Show and Display" разрешава колекционерски и лимитирани коли да преминават различен тест за легализация в САЩ. И след 11 години престой в митниците Гейтс си получава Поршето. Клинтън не съм чувал да има нещо общо с тази история.

Евтините ви едноклетъчни мозъчета са далеч от мисленето на Бил Гейтс, който според примитивнара ви простотия “ навярно искал да притежава нещо по скъпо”... разликата между цената на тесла и електрическото Порше за него е колкото за вас четвърт стотинка.

Интересно, къде са ръгнали турбото на електричката само ме гложди......

Голям праз. Все едно аз да пиша колко много работя за опазване на природната среда, колко съм загрижен и как днес в магазина си взех първата хартиена торбичка и колко тя е хубава и да си направя селфи със книжната торбичка и да я пусна във твитер, митер, фесбук, и да чакам лайкове и титове. Купил бил кола. Това за него е просто като да си поръча кафе, ще му го доставят, дори и пари няма да вземат. И от рекламата че си купил електро кола, ще спечели повече от това което струва самата кола.

За него това са джобни. Единственото лошо, което виждам е, че не е така и за мен.

Да си беше купил ел. кола преди 5 години тогава щеше да е пионер:)))

Съгласен. Щеше да е пионер, а сега е комсомолец. Вече ориентиран накъде духа вятъра и се бута начело с протекциите на парите.

щом не е предпочел теслата, :)))))))))))))))