Борсата за криптовалути Coinbase започна да блокира руски сметки

На потребителите е даден 40-дневен срок за изтегляне на средства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха . Хо хо хо

И двете борси май искат още да се сринат.

Санкции до дупка за орките

Путкин не може да борави с компютър бе ватник

Значи ще има голямо предлагане тия дни... Цените ще падат още.

Смърт за рушистката федерация

Те паднаха достатъчно точно заради руснаците, които продаваха яко. Най-вероятно вече всичко е свършило и следващия месец тръгваме смело към 45-50 000.

По скоро обратното - който има фиатни пари ще купува крипто и ще изнася от борсата. Фиатните пари могат да бъдат блокирани някъде в трансферите заради санкциите, с криптопарите няма такава опасност.

Който има пари и ги налее в "крипто" може да се сбогува с тях.

Постоянно се сбогувам всяка седмица с едни 10000-20000 долара и после здрависвам с тях. Някой път съм назад,но в повечето случаи печеля. Най са ми забавни хора дето чули недочули и си нямат понятие за нещо, да си дават компетентното мнение.

Нали криптото беше много сигурно, без държавни регулации,е ся някои гризнаха дръвцето. И още ще има

Поздрави на всички, които имат Luna. В хазарта обикновено печели само къщата. Защото може да спечелиш много пъти, но само веднъж губиш всичко.

Мда... На фашистите им трябва жизнено пространство.

Колкото са по-големи са санкциите, толкова повече валутни приходи получават руснаците. Това е извратеното финансиране от американците на воюващите и от двете страни - както беше с Иран и Ирак.

Луната е точно от тези валути,които са с доказателство POS, демек не харчи ток, а е с валидатори,на които им се дават пари само за това че притежават валута. Плюс това UST беше стейбълкойн,който пък зад целият проект от създадтеля +Луна имаше над 300 биткойна и другото обезпечение беше доверието на инвеститорите. И третия минус е че проекта стигна за по-малко от три години над 30 милиарда пазарна капитализация, а това е прекалено много за недоказан такъв

Вън отвсякъде, докато не смените милиционера

Лалала, много си умен

Митовете за непроследимата и невъзможна за контрол крипто валута умират един по един. А да си държиш нищото на "борса" - ми трябва да си мега тъп. ТО по всяко време могат или да ти вземат парите, и да кажат "правим го, защото така трябва", или "оооо, хакнаха ни..."