Борсата за криптовалути Coinbase започна да блокира руски сметки

На потребителите е даден 40-дневен срок за изтегляне на средства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Митовете за непроследимата и невъзможна за контрол крипто валута умират един по един. А да си държиш нищото на "борса" - ми трябва да си мега тъп. ТО по всяко време могат или да ти вземат парите, и да кажат "правим го, защото така трябва", или "оооо, хакнаха ни..."

Вън отвсякъде, докато не смените милиционера

Поздрави на всички, които имат Luna. В хазарта обикновено печели само къщата. Защото може да спечелиш много пъти, но само веднъж губиш всичко.

Луната е точно от тези валути,които са с доказателство POS, демек не харчи ток, а е с валидатори,на които им се дават пари само за това че притежават валута. Плюс това UST беше стейбълкойн,който пък зад целият проект от създадтеля +Луна имаше над 300 биткойна и другото обезпечение беше доверието на инвеститорите. И третия минус е че проекта стигна за по-малко от три години над 30 милиарда пазарна капитализация, а това е прекалено много за недоказан такъв

Нали криптото беше много сигурно, без държавни регулации,е ся някои гризнаха дръвцето. И още ще има

Смърт за рушистката федерация

Мда... На фашистите им трябва жизнено пространство.

Значи ще има голямо предлагане тия дни... Цените ще падат още.

Те паднаха достатъчно точно заради руснаците, които продаваха яко. Най-вероятно вече всичко е свършило и следващия месец тръгваме смело към 45-50 000.

По скоро обратното - който има фиатни пари ще купува крипто и ще изнася от борсата. Фиатните пари могат да бъдат блокирани някъде в трансферите заради санкциите, с криптопарите няма такава опасност.

Който има пари и ги налее в "крипто" може да се сбогува с тях.

Постоянно се сбогувам всяка седмица с едни 10000-20000 долара и после здрависвам с тях. Някой път съм назад,но в повечето случаи печеля. Най са ми забавни хора дето чули недочули и си нямат понятие за нещо, да си дават компетентното мнение.

Санкции до дупка за орките

Колкото са по-големи са санкциите, толкова повече валутни приходи получават руснаците. Това е извратеното финансиране от американците на воюващите и от двете страни - както беше с Иран и Ирак.

Лалала, много си умен

И двете борси май искат още да се сринат.

Ха ха ха . Хо хо хо

Путкин не може да борави с компютър бе ватник