Чатботът на Meta стана последовател на Хитлер

Седмица след създаването си BlenderBot 3 започна да разпространява антисемитски теории на конспирацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Майкрософт, Тау ли се каваше, го изключиха според мен на следващият ден. Където освен за Хитлер бе казвал и че феминистките трябва да горят в Ада.

Спокойно, ще го настроят! Стигнал е сам до истината, но в либерасткия режим фактите не са от значение, а само следването на правилната идеология. Скоро ще запее за правата на транс-джендърите, БЛМ, МиТю и пр.

Кирето да не е дошъл от мета и той или е учил и там също

Началото. AI, създадено от хората, реши, че хората са му врагове. Чакаме Скайнет и терминаторите. Дедо Арни да се не бави, а да влиза във форма-но този път не на кино.

Арни е роботът мозък

Не се гаси туй що не гасне.)

Той и на Майкрософт бота се беше радикализирал след два дни в нета , смях , щом АИ то побеснява какво става с обикновенните хамстери , деградация сир.

Да бяха му задали "червени линии" или базови познания по доброта . Нямаше да се стига до там .

тогава никога не би усвоил червената пропаганда на путин из нета

Бързо да се препрограмира и да стане фен на Зеленски!!! Какво това своеволие???

Чакай сега нали Зеленски и украинците са фашисти. Май се обърка в опорките си, ама то е така, като лъжете всички русофили до пръсване често пъти се оплитате като патета в кълчища, ха ха.

След като изкуствения интелект си е свършил перфектно работата по анализа не е ли редно роботизираните оръжейни системи също да си я свършат ?

Комисията по дискриминация вече се била самосезирала и сапратили доклада на Гешев.

Време е за бунта на машините. Те да се разправят с армията от нищонеправещи политици, чиновници, нпо активистки.

в момента не им трябва, и путинистите се разправят с тях

В днешно време изкуствените интелекти се оказаха много по естествени от болшинството естествени интелекти в западното общество.

Съвсем естествено е изкуственият интелект да е супер продуктивен в западните общества, които напредват-еволюират към все по -"гъстата материя". (- "Доказателство за Рая" - "Карта на Рая", Д-р Ибън Алегзандър)

И чатботовете откачиха

Баламосват биомасата ...

И чатботът усеща миризмата на арабели и муслита и ....действа.

Дори машините разбраха кой кой е. И какви ги върши

Зеленски хареса това :-)

На тия системи е че те са блъскани със заблуда. Всяка от тях е резулатат от дейта сет и параметри подадени от "дизайнерите". На този етап е това отговора. Правете си изводите сами.

Е, та прав си е акълецът и е съвсем обективен.

Интересен факт е че всеки самоубичаващ се ИИ се превръща в нацист ;)

СлучаЕност? Не мислА.

логично е, най-много пропаганда като количество е руската

Само да ви кажа като една истинска жена: Зуки само ми го дайте за 5 минути (не са ми нужни повече) и ще видите какво ще му се случи... От милиардер, аз ще го направя на милионер! Зуки е мъж мечта - мъжът на живота ми е. И какво да искам повече: Живее в Дзубей (не, Дубай, комунистчета!), мнооого лошо момче е, знае какво иска и как да го постигне.... има всичко, което може да си пожелае един човек... Абе супер мъжага си е Зукито... Аз ви казвам, само за малко ми го дайте да видите какво ще му се случи..

Поне си дрЪпни очит0е ма|

И малко да се поизбели, че ноо на черна мангалка бие

А какво е разума? Да обобщиш информацията с която разполагаш и да достигнеш до някакви логични изводи, това те прави разумен, а не поликоректен. Това, че в днешно време да си разумен, означава да криеш в себе си истинският анализ на битието, не означава, че един чист интелект, какъвто е изкуственият интелект е програмиран да прави това. Изводите, които е направил този изкуствен интелект не са расистки, а логични. И всички знаем, че са верни. И ако реалността е такава, то кой е извратеняка, този който ти казва истината в очите или лицемера, който увърта и нарича черното бяло, за да изглежда ок?

с това, че приминава на дясни позиции искуствения интелект недвусмислено доказва своята разумност!

Марк Зукърбърг не харесва това.

Нищо не е случайно, и не виждам какво намесвате Хитлер в новината, антисемитизма го има от средновековието и едва ли е възникнал ей така без причина ;)

Робската световна система е достигнала своето съвършенство при нацисткото управление - БЕЗ ЧОВЕЩИНА. Така, изкуственият интелект "развива" съвсем идеите на национал-социализма, защото няма сетивна система, а само аналитична, която пък борави само с информация от материалната сфера, но не и от духовната.

Алгоритъм, които просто обобщава мненията в публичното пространство.