Коментари - Китай прави най-големия космически самолет | IT.dir.bg
назад

Китай прави най-големия космически самолет

Китай работи по създаването на най-големия космически самолет в света.

Обратно в новината

Коментари - Китай прави най-големия космически самолет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дааа......Не знам какви ще са китайските космически самолети..Но виж за Краварсктие знам!! Краварските ракети и космически самолети, а да не говориме за совалките, чисто и просто се размазват по земята. Точно като сръбска плескавица:) То не бяха Спейс Шипи 2 , Антареси-Мантареси, фалкъни -Палкъни. Челинджъри -мелинджъри, Колумбии-Задколумбии..и какви ли още не, взривяващи се краварски бараки! Факт!

китаиците още си купуват самолетите от русия, космически самолет ще правят.... може, ама за деца от 5 до 1з с токсична пластмаса, както обикновено!

... транспортира 6 ДУШИ, Гогов, не 6 човека. 6 ДУШИ. Използването на думата "човек" в множествено число в писмената реч показва изключително ниска квалификация, за да не се изразя по-крайно. Наемете един лингвист, както и един човек, който да ви научи да пишете на български!

може самалетат да не е предназначен и за жени!

КИТАЕЦА ПРАВИ СОВАЛКА СЪЩО ТАКА ЩЕ СТРОИ БАЗА НА ЛУНАТА ТОВА Е СИГУРНО И ЩЕ СТАНЕ НО СОРОСОИДНИТЕ ТРОЛОВЕ НЕ МИРЯСВАТ ХА ХА . КИТАЕЦА ИМА И ПАРИ И ТЕХНОЛОГИЯ ТАКА ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ДА МУ МИСЛИ ЧИЧО САМ ЧЕ Я КАРА САМО НА ПЕЧАТАНЕ НА ПАРИ ... ДЕМЕК ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ

Спомням си вица за машината за "скопяване" изобретена от китайци- стол с дупка в средата - отдолу два камъка вързани с канап. На въпроса - Няма ли да боли? Отговора бил - Оператора ще си пази пръстите! Та и сега този "летящ дракон", за 200 000, най-вероятно би бил най-краткия път към рая!

Аз лично бих се замислил много сериозно, преди да седна като турист във въпросното нещо, дето на всичко пише Made in China

След фалита на сибирската кочина, сега виждам, че панелните тролове са станали фенове на чайника! Бързо се адаптират! Браво!

Хрупкаш ли зеле панелкин,да има за разработката сутрин

Абе за Сибир незнам..Ама виж за Краварската кочина, всички знаят как фалира през 2008 година...А скоро пак ще фалира отново, с тия 20 трилиона външен дълг...И още 60 трилиона вътрешен::) Ма тоя път направо ще издъхне , защото ще се разпадне:)

"Китай разработва космически самолет, който ще може да извежда 20 човека в ниска околоземна орбита - на около 130 км над повърхността на Земята, пише NewScientist." Цъ. Не става! За да се изведе товар в ниска околоземна орбита е необходимо ракетата да достигне височина най-малко от 160 километра и съответно скорост от 28000 километра в час. Нещо очевидно недостижимо за въпросния китайски самолет. Или нещо е сбъркано в превода на статията или самите китайци са се изхвърлили малко повече (второто не ми се вижда вероятно).

Тея ментета що се занимават с неща, от които не разбират??? Да си правят скапаните пиратки и толкова. Видяла жабата, че подковават коня и тя дигнала крак...

То май другите вече все по-малко разбират. И не ми излизай с приказката за IPhoneа

Нищо чудно мъск като иде на марс да го посрещнат с китайски чай,жълтурчетата не си поплюват а бачкат

Просто и лаконично: направете първо умалено копие на самолета, внедрете го серийно в изгачките за шоколадови яйца и ако издържа на падане от бебешка количка то пристъпете към следващата стъпка - принтирайте го в реален мащаб с 3Д принтер и поставете образеца пред мавзолея на вожда. С друго се не занимавайте. Оставете истинските самолети и ракети на Путин и Обама. За вас - играчките. МЕНТЕТА СТЕ!

Ето за това такива с мислене като твоето никога не успяват в живота.

ти много смешен нищо накрай аз смее))))

колко ли китайци са загинали, докато са тествали шезлонга, за да го обявят като "надежден", все пак доста луди ще трябват за първите полети, иначе си прилича на совалките

Смешния колхозен чайник драпа да настигне американските гиганти Амазон, Спейс Екс и Върджин! Колко е жалко и смешно да гледаш безпомощните и крадливи комунисти как се мъчат с неистови усилия!

В днешно време смешното е да се смееш на китайците!

Е, не е смешно - буди съжаление.

МАОРА, я раздуй за двете си фирми във Франция. Какво направиха те? Изстреляха ли нещо някъде, разработиха ли някаква технология?

Неговата разработка всяка сутрин потъва надълбоко в канализацията

пак кого да настигнат Спейс мейс амазон-това да нети е холивудско порно, щото освен на филм величието на изброените е в саморазбиването им и източването на бюджета на данъкоплатците в САЩ.